Πολιτική
Υποκατηγορίες
Η εκλογική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς ενημερώνει ότι τις επόμενες μέρες οι υποψήφιοι βουλευτές του συνδυασμού θα πραγματοποιήσουν ομιλίες:
Ζώνες επιχειρηματικότητας με φόρο 5% σε παραμεθόριες περιοχές
Συντάκτης: Eidisis.gr
«Έχουμε μια επίθεση χωρίς πολεμικά μέσα. Θα την αντικρούσουμε με τα ίδια μέσα, τα οικονομικά μέσα».
Ως επίθεση και οικονομικό πόλεμο που δέχεται η χώρα μας από τους βόρειους γείτονές μας χαρακτήρισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος την οικονομική αφαίμαξη της παραμεθορίου περιοχής.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άγιος Τρύφων Γουμένισσας διοργανώνει το 1ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ, που θα πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι του Αγίου Τρύφωνα, την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 και ώρα 19:30.
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, μετά από τις αρχαιρεσίες της 28ης Μαΐου 2012, είναι:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δάφνη Νιάκα
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α' Χατζηβασιλείου Χρύσα
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β Τασούδη Απολλωνία
Η εκλογική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς ενημερώνει ότι τις επόμενες μέρες οι υποψήφιοι βουλευτές του συνδυασμού θα πραγματοποιήσουν ομιλίες:
Παρασκευή 1/6: Δροσάτο στις 20:30
Σαββάτο 2/6: Πρωινή περιοδεία σε αγορές του Δήμου Παιονίας (Πολύκαστρο - Γουμένισσα)
Κυριακή 3/6: Τέρπυλλος και ώρα 20:30
Μακριά από Καμμένους και Χρυσή Αυγή Είναι σαν να ψηφίζετε Τσίπρα...
Συντάκτης: Eidisis.gr
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν κράτησε τα προσχήματα: Όποιος από την ευρεία παράταξη της κεντροδεξιάς δεν ψηφίσει Ν.Δ. και ψηφίσει Καμμένο ή Χρυσή Αυγή να ξέρει πως η ψήφος του σημαίνει «Τσίπρα πάνε να κυβερνήσεις»
Δήλωση υπ. βουλευτή Αθ. Τζούρτζου για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου
Συντάκτης: Eidisis.gr
Σε μια περίοδο όπου η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις και εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις και οι οποίες διαμορφώνουν ένα κλίμα αβεβαιότητας και απαισιοδοξίας στην κοινωνία, ο πολιτικός κόσμος, τα κόμματα και ο λαός έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να απαντήσουν θετικά και αποτελεσματικά.
Ο χρόνος που πέρασε από τις εκλογές της 6ης Μαϊου είναι μόλις τρεις εβδομάδες, ωστόσο ήταν εξαιρετικά πυκνός σε γεγονότα. Ας επιχειρήσουμε έναν συνοπτικό απολογισμό ξεκινώντας από τα αποτελέσματα των εκλογών:
Είμαστε λαό
ς με κοντή μνήμη. Κάποτε με μνήμη επιλεκτική. Και σίγουρα είμαστε ένας λαός που δεν γνωρίζει, δεν θέλει και συχνά αρνείται την ιστορία. Λειτουργούμε συναισθηματικά ως προς το παρελθόν κι αυτό φαίνεται πως για κάποιους είναι αρκετό ώστε να ορίζουν αυτοί οι ίδιοι τον εαυτό τους θεματοφύλακα των «ιερών και όσιων» του έθνους.
Με τον οφειλόμενο σεβασμό και τη δέουσα σεμνότητα τίμησε τη μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες».