espa pkm

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2026, 11:25:08 πμ

Πολιτική

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 8-1-2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Χρήστου Γιαννέλου με τίτλο «Θηλυκότητα ή αλλιώς θηλυκή δύναμη-ενέργεια», την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης Κιλκίς.

Η Θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Γουμένισσας, σας προσκαλεί σε μια μοναδική παράσταση χριστουγεννιάτικης κωμωδίας της Μαρίας Κίτρα.  Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2025, στις 12 το μεσημέρι, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας. Είσοδος 3€

Το μεσημέρι της Κυριακής 12/1 θα πραγματοποιηθεί η κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς στη ΛΑΦ.

Μόνο οργή και θλίψη μας γεμίζει η είδηση του άδικου χαμού του συντρόφου μας, Αϊβαζίδη Βασίλη, την ώρα που εργαζόταν σε γνωστή κατασκευαστική εταιρεία της ΒΙΠΕ Κιλκίς. Ο θάνατός του προστίθεται στην λίστα με τα εργοδοτικά εγκλήματα που στον βωμό του κέρδους κάνουν εκπτώσεις στην τήρηση των μέτρων ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.

Ο βουλευτής Κιλκίς Πέτρος Παππάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Το Σάββατο 11 Ιαν 2025 στις 19:00 στη ΛΑΦ Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Εκδήλωση Κοπής της Βασιλόπιτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.) του Παραρτήματος Κιλκίς.

Ο βουλευτής Κιλκίς και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου τους περιθαλπόμενους στο Γηροκομείο Κιλκίς. Τον κ. Γεωργαντά υποδέχθηκε η  κ. Ιωάννα Κοσμοπούλου, πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής  Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας υπό την σκέπη του οποίου λειτουργεί το Γηροκομείο Κιλκίς καθώς και  ο αντιπρόεδρος του κ. Ανδρέας Τρεντζίδης.

Πως τα κατάφεραν και μια σταλιά χωριό- πενήντα σπίτια κι οι παλιοί αχυρώνες μαζί-να οργανώσουν μια πρωτοχρονιάτικη πανδαισία με πεντακόσιους μικρούς και μεγάλους να κατακλύζουν τον αύλειο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου θα μπορούσε να είναι ένα ακόμα θαύμα.

Θα μπορούσε, διότι όταν επαναλαμβάνεται τόσο συχνά δεν μπορεί να είναι θαύμα.

Όταν την πατρίδα έχουν εγκαταλείψει πάνω από μισό εκατομμύριο, κυρίως νέοι, Έλληνες που αναζητούν θεού πρόσωπο ακόμα και σε χώρες που πριν 20 χρόνια  έστελναν μετανάστες στην χώρα μας για να επιβιώσουν…