Πολιτική
Υποκατηγορίες
Ποντιακοί χοροί στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς από την Ένωση Ποντίων Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»
Συντάκτης: Eidisis.grΤην Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024, η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» συμμετείχε με το χορευτικό τμήμα Ενηλίκων Παραστάσεων στην έναρξη της ετήσιας Εμποροπανήγυρης, που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Λατσιών του Κιλκίς.
ΛαΣυ Παιονίας: Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και δεν ανεχόμαστε να λείπει από σπίτια και χωράφια
Συντάκτης: Eidisis.grΑντιμέτωποι με τις συνέπειες της λειψυδρίας, με συχνές διακοπές νερού και πτώσεις στην πίεση του νερού, βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι τις περιοχής μας.
Αστυνομικοί Κιλκίς: «Να ράψουμε τσέπες για τις «γενναίες» αυξήσεις του Πρωθυπουργού!
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς εκφράζει την "απέραντη ευγνωμοσύνη" της προς την κυβέρνηση για την "συνταρακτική" αύξηση της αποζημίωσης νυχτερινής εργασίας, η οποία ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 0,55 ευρώ ανά ώρα, μικτά....
Επίσκεψη του βουλευτή Σ. Παραστατίδη στον Σύλλογο Τριτέκνων Ν. Κιλκίς και στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.gr) Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 ο Βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης πραγματοποίησε προγραμματισμένη επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, όπου συναντήθηκε με τον νέο Πρόεδρο και οικονομικό διαχειριστή Αστέριο Τάτση. Αφού του ευχήθηκε για την ανάληψη των καθηκόντων του, ακολούθησε ενημέρωση και συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία και της διοικητικής Διευθύντριας του Κέντρου, Γεωργίας Κυρλαγκίτση, για την οργανωτική δομή, τις πολύπλευρες δραστηριότητες και τις παροχές της δομής, με γνώμονα την ισότιμη ένταξη των ΑμΕΑ στην τοπική κοινωνία.
Σ. Παραστατίδης: Υποστηρίζω την πρωτοβουλία για την στέγαση της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς στις Δίδυμες Καπναποθήκες
Συντάκτης: Eidisis.grΕνημερώθηκα διαβάζοντας τον τοπικό τύπο για την επιστολή με το αίτημα που υπέβαλε ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς, κ. Αναστάσιος Αμανατίδης προς τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Παιδείας για παραχώρηση ενός κτίσματος από τις παλιές δίδυμες καπναποθήκες, χαρακτηρισμένες από ετών ως διατηρητέα κτίρια, προκειμένου να το αναπαλαιώσει και να στεγάσει εκεί τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς.
ΣΥΡΙΖΑ: 100 μέλη της Κ.Ε. ζητούν από τον Κασσελάκη να πάει σε εκλογές – Μεταξύ αυτών και ο υπ. Βουλευτής Κιλκίς Παύλος Τονικίδης
Συντάκτης: Eidisis.gr«Το κόμμα μας βρίσκεται αντιμέτωπο με μια πρωτοφανή κρίση. Αν δεν απαντήσουμε άμεσα και αποφασιστικά στις αιτίες της, θα συνεχίζει να βυθίζεται στην εσωστρέφεια και να απογοητεύει τους αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες» αναφέρουν 100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που πρόσκεινται στους «87», σε κείμενο- πλατφόρμα που κατέθεσαν πριν από λίγο, στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με το οποίο ζητούν προσφυγή στη βάση για εκλογή νέου αρχηγού. Μεταξύ αυτών που υπογράφουν είναι και ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς Παύλος Τονικίδης.
Ο πολιτιστικός σύλλογος "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας εξέδραμε στην Κέρκυρα
Συντάκτης: Eidisis.grΤριήμερη εκδρομή στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας, στις 30,31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου.
Πρόεδρος στο Σύλλογο Κατοίκων Μ. Βρύσης Κιλκίς η κα Κυριακή Παπαδοπούλου Τραντούδη
Συντάκτης: Eidisis.grΣυγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κατοίκων Μεγάλης Βρύσης, που εκλέχτηκε στις πρόσφατες εκλογές.
Η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. είναι η παρακάτω:
Τόλμησε και γέμισε το Συνεδριακό η ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας για τα 50 χρόνια της
Συντάκτης: Eidisis.grΜεγάλη Πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς την Πέμπτη 5/9/2024, στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς.
Παρουσία εκατοντάδων μελών και φίλων της; Νέας Δημοκρατίας ο π. Υπουργός και Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Γεωργαντάς έκανε τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου στο ν. Κιλκίς απαριθμώντας με τη συνδρομή και οπτικού υλικού τα έργα και τις πρωτοβουλίες τις οποίες διεκπεραίωσε προς όφελος του τόπου και των πολιτών του.
Ανακοίνωση του αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Γεωργαντά: Εντάσσονται στις άγονες περιοχές οι δομές υγείας του ν. Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΣτην ικανοποίηση ενός παγίου αιτήματος της κοινωνίας αλλά και του ιατρικού κόσμου του Κιλκίς προχώρησε το Υπουργείο Υγείας εντάσσοντας με Κοινή Υπουργική Απόφαση τα νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας και τα Κέντρα Υγείας Πολυκάστρου και Δροσάτου στις άγονες περιοχές.