Πολιτική
Υποκατηγορίες
Συζητήθηκε στη Βουλή η ερώτηση του Στ. Παραστατίδη για τη συνεχώς αναβαλλομένη εφαρμογή του πολλαπλού βιβλίου στην εκπαίδευση
Συντάκτης: Eidisis.grΣυζητήθηκε σήμερα 19-7-2024 στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση του Στέφανου Παραστατίδη προς τον Υπουργό Παιδείας για τη συνεχώς εξαγγελλόμενη και συνεχώς αναβαλλομένη εφαρμογή του πολλαπλού βιβλίου στην εκπαίδευση.
Όπως επεσήμανε στην αρχική του τοποθέτηση ο κος Παραστατίδης:
«O Καραγκιόζης και ο τρομερός Πειρατής» στο Ανοιχτό Θέατρο Λόφου Κιλκίς την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 20:30
Συντάκτης: Eidisis.grΟι Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος, σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή, ανεβάζουν την παράσταση Θεάτρου Σκιών «O Καραγκιόζης και ο τρομερός Πειρατής» στο Ανοιχτό Θέατρο Λόφου Κιλκίς την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 20:30
Λίγα λόγια για το έργο:
Ιερά Πανήγυρις Αγίας Παρασκευής Πλαγίων Παιονίας Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
Συντάκτης: Eidisis.grΚΚΕ Κιλκίς: Το Κιλκίς φλέγεται, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής του κέρδους που αφήνει τον λαό απροστάτευτο
Συντάκτης: Eidisis.grΜέσα σε λίγες εβδομάδες, ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, η ευρύτερη περιοχή της ΠΕ Κιλκίς βρέθηκε, ουκ ολίγες φορές, αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της πύρινης λαίλαπας.
Γιορτή Καλαμποκιού αύριο Παρασκευή 19 Ιουλίου στον Σ.Σ. Μουριών
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Γιορτή Καλαμποκιού, η ένθερμη ευχαριστία των καλλιεργητών και των κατοίκων για τη γενναιοδωρία με την οποία η φύση έχει προικίσει το λεκανοπέδιο των Μουριών, είναι προ των πυλών!
Επέτειος υποδοχής της εικόνας της Παναγίας Σουμελά με ποντιακό γλέντι από τον σύλλογο «Αστέρας» Μεγάλης Βρύσης
Συντάκτης: Eidisis.grΟ Αθλητικός Σύλλογος Μεγάλης Βρύσης ο ΑΣΤΕΡΑΣ σας προσκαλεί την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 7.30 στον εσπερινό για την Επέτειο της Υποδοχής της Εικόνας της Παναγίας Σουμελάς θα ακολουθήσει περιφορά της εικόνας και ποντιακό γλέντι στις 9.30 στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Μεγάλης Βρύσης.
Πέτρος Παππάς: Εξετάζονται παράνομα ασθενείς και προτείνονται θεραπείες Botox εντός των γραφείων του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου;
Συντάκτης: Eidisis.grΤη στιγμή που τα νοσοκομεία της χώρας έχουν καταρρεύσει λόγω της υποστελέχωσης και των απάνθρωπων εργασιακών συνθηκών, τη στιγμή που ο Υπουργός Υγείας απειλεί τους γιατρούς με επίταξη και διακοπή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, τη στιγμή που έχουμε στην Ελλάδα ασθενείς δύο ταχυτήτων:
Προσωρινό κλείσιμο αρχαιολογικών χώρων στο Κιλκίς λόγω υψηλών θερμοκρασιών
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς σας ενημερώνει ότι, λόγω του παρατεταμένου καύσωνα και των υψηλών θερμοκρασιών που παρατηρούνται στην περιοχή του Κιλκίς, οι επισκέψιμοι αρχαιολογικοί χώροι του Παλατιανού, της Ευρωπού και του Γυναικοκάστρου θα είναι κλειστοί για το κοινό από τις 13.00 και έως τη λήξη του ωραρίου στις 15.30, σήμερα Τετάρτη 17-7-2024 και έως και την Παρασκευή 19-7-2024.
Η Αρμονία Κιλκίς στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορών και Τεχνών “Wonder of Tuscany” της Ιταλίας
Συντάκτης: Eidisis.grΈνα υπέροχο ταξίδι ξεκίνησε αργά το βράδυ της 3ης Ιουλίου 2024. Προορισμός μας το Μοντεκατίνι Τέρμε, στην περιοχή Τοσκάνη της Ιταλίας. Ενδιάμεση στάση, το Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Διανυκτερεύσαμε στην πρωτεύουσα της Κροατίας, αφού κάναμε βόλτα στο πανέμορφο ιστορικό κέντρο της. Το γκρουπ απόλαυσε τον ελεύθερο χρόνο του, στο κέντρο της πόλης, με τους περισσότερους να κάνουν ανάβαση με δημοτικό λεωφορειάκι στο ψηλότερο σημείο της πόλης όπου δεσπόζει ο ναός του Αγίου Μάρκου και το περίφημο τελερεφίκ.
«Ο ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ φοβάται», μια παράσταση-δράση για παιδιά και εφήβους στην αρχαία Ευρωπό!
Συντάκτης: Eidisis.gr«Ο ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ φοβάται», μια παράσταση-δράση για παιδιά και εφήβους θα πραγματοποιηθεί στον Αρχαιολογικό Χώρο της αρχαίας Ευρωπού, Κιλκίς.
Η εκδήλωση της ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ θα γίνει την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024, ώρα 21.00.
Περιήγηση στην αρχαία Ευρωπό από αρχαιολόγους της Εφορείας θα γίνει στις 20.00.