espa pkm

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2026, 6:56:20 μμ

Πολιτική

Από την σημερινή επίσκεψη στην Αξιούπολη, στη λαϊκή αγορά, στον ΕΦΚΑ και την αγορά της πόλης, είχαμε πολλά θετικά μηνύματα.

Μιλήσαμε με τους παραγωγούς και τους κατοίκους για όσα τους απασχολούν και για την διάθεση που εξέφρασαν αρκετοί να  αλλάξει πλέον το πολιτικό σύστημα που μας κυβερνά τα τελευταία χρόνια.

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν τα ματωμένα εμβατήρια της ‘’Μπάντας’’, του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου Νίκου Ασλανίδη, που φέρνει στο φως ένα ακόμη ανατριχιαστικό τεκμήριο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, όσοι βρέθηκαν στην προβολή του στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς ,το βράδυ της Δευτέρας. 

Με μια μεγάλη συγκέντρωση και με την αγκαλιά εκατοντάδων φίλων του «σφράγισε» την προεκλογική του καμπάνια ο υπ. Βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Κώστας Κιλτίδης.

Το βράδυ της Τετάρτης 17 Μαΐου, ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής της ΝΔ έκανε την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση και απέδειξε πως το «Κτήμα των Ευχών» είναι πολύ μικρό για να χωρέσει τους φίλους του.

Κυριακή κοντή γιορτή και μόλις χαράξει με εφόδιο την αστυνομική σας ταυτότητα καλούμαστε να προσέλθουμε στον οικείον εκλογικό τμήμα για την ανάδειξη των τριών αντιπροσώπων του ν. Κιλκίς στην Βουλή των Ελλήνων.
Είναι η 19η φορά που ψηφίζουμε μετά την μεταπολίτευση (1974) και ενώπιον μας στα εκλογικά τμήματα θα έχουμε 26 ψηφοδέλτια, όσα και τα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο μας.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (16-5-2018)

Αναδόμηση: Μια βραδιά ποίησης και τραγουδιού στο καφενείο «Φώλιας», Κ. Γαβριηλίδη 22, στο Κιλκίς, την Τρίτη 30 Μάη, ώρα 22.00 ΑΚΡΙΒΩΣ.

Γιατί ο Καβάφης περίμενε τους βάρβαρους; Τι δουλειά έχει ο Γιάννης Αγγελάκας με τον Χρήστο Κυριαζή; Τι γύρευε ο Καρυωτάκης στην Πρέβεζα; Πότε τα Διάφανα Κρίνα συνομίλησαν με τον Λειβαδίτη; Επιτέλους ποιοι είναι οι καταραμένοι ποιητές και τι είμαστε εμείς οι υπόλοιποι;  Ποιο είναι το πούμα που ψάχνει απελπισμένα η Μάτση Χατζηλαζάρου; Γιατί η Κατερίνα Γώγου ανεβοκατέβαινε την Πατησίων;  Ποιος ήταν τελικά ο μπαγάσας του Νίκου Άσιμου;

Με αφορμή την τελευταία μου συνάντηση με την Διοίκηση του Συλλόγου Τριτέκνων, αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώσω για τις συναντήσεις μου με τους θεσμικούς φορείς  του τόπου μας. Η συζήτηση με τους Τριτέκνους επικεντρώθηκε στα πολλά ευεργετήματα, του  νομοσχεδίου το οποίο εισηγήθηκα ο ίδιος, επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Μικρό αποδείχθηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου για να χωρέσει τους φίλους του υπ. Βουλευτή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ., Γιώργου Φραγγίδη, που μίλησε το βράδυ της Τρίτης 16 Μαΐου. Πολλοί ήταν αυτοί που δεν μπόρεσαν να μπουν στην αίθουσα και άκουσαν την ομιλία του από την πλατεία του Πολιτιστικού.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (15-5-2018)

Το γραφείο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κιλκίς θα παραμείνει ανοικτό από σήμερα Δευτέρα 15η Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 21η Μαΐου, για την εξυπηρέτηση πολιτών και την υποβοήθηση των εκλογικών διαδικασιών, κατά τις ώρες 10.00 με 14.00 και 18.00 μέχρι 20.00.