espa pkm

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, 11:29:13 μμ

Πολιτική

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-12-2025)

Το Εθνογραφικό Κέντρο Γιώργη Μελίκη – Κέντρο Έρευνας Μάσκας (ΚΕΜ) ανακοινώνει την υλοποίηση του έργου «Αναβάθμιση Έκθεσης ΚΕΜ: Ζωντανεύοντας τις Μάσκες, Διατηρώντας την Κληρονομιά», το οποίο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού για το έτος 2025. Το έργο στοχεύει στη διατήρηση, ενίσχυση και σύγχρονη τεκμηρίωση της μοναδικής συλλογής λαϊκών μασκών του ΚΕΜ, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σύνολα ελληνικού και βαλκανικού λαϊκού πολιτισμού.

Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στον αγώνα των αγροτοκτηνοτρόφων.

Στην εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ παρακολουθούμε ένα φαινόμενο που προσβάλλει τη νοημοσύνη κάθε Έλληνα πολίτη.

Το νέο βιβλίο του Νίκου Κωνσταντινίδη που κυκλοφορεί τον Γενάρη του νέου έτους, από τις Εκδόσεις ΑΦΟΙ Κυριακίδη

Στην συνεστίαση της Τ.Ο. Κ.Κ.Ε. Κιλκίς θα παρευρεθεί ο Ευρωβουλευτής Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος.

Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2025, επέστρεψαν και επίσημα στη δουλειά τους οι 3 συναδέλφισσες που είχαν απολυθεί την 29 Αυγούστου, μετά από οργανωμένες και συντονισμένες προσπάθειες των εργαζομένων για την ακύρωση της σχετικής απόφασης του δημοτικού συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης (ΑΔΑ: ΡΧΑ4ΟΡ1Υ-ΨΑΤ), όπως και έγινε.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 1-12-2020

Ο Δήμος Κιλκίς και ο Όμιλος για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς,

στο πλαίσιο  του εορτασμού της μνήμης των Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων, Πολιούχων του Κιλκίς διοργανώνουν εκδήλωση την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς με θέμα ‘’ Το πρόβλημα της Ουνίας στον διάλογο

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2025 , πραγματοποιήθηκε η υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α. και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας ΕΣΕΕ.