espa pkm

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026, 10:22:45 μμ

Πολιτική

Το διεθνές μπεστ σέλερ του Χόρχε Μπουκάι, που έκλεψε την παράσταση και λάτρεψε το κοινό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας διαδοχικά sold-out, έρχεται φέτος το καλοκαίρι στην πόλη σας, για μια και μόνο μέρα, την Κυριακή 26 Ιουνίου!

Ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα οργανώνει ο ξενώνας Δημοσθένης της Γουμένισσας για να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι τις Πυγολαμπίδες της Γουμένισσας, μαζί με το 9ο πικ νικ το Τριήμερο Αγίου Πνεύματος 11-13/6 και τα Σαββατοκύριακα 18-19/6 & 25-26/6.

Επιτέλους, τα περιοριστικά μέτρα αποτελούν παρελθόν και είμαστε στην ευχάριστη θέση να οργανώσουμε το πρώτο γλέντι του πολιτιστικού μας συλλόγου!!!
Είναι ευκαιρία να μαζευτούμε όλοι, να μιλήσουμε, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να ανταμώσουμε με αγαπημένα πρόσωπα.

Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων που κατέθεσαν ο κ. Γιώργος Φραγγίδης  και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής προς τους υπουργούς: α) Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και β) Οικονομικών, με θέμα «Θα αξιοποιήσετε επιτέλους τις προτάσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ-Κίνημα Αλλαγής και τη μελέτη για την Κοινωνική Κατοικία που εκπονήθηκε από το 2014;»:

Επετειακή εκδήλωση Μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή πραγματοποιείται αυτή την Παρασκευή 10 Ιουνίου στην πλατεία της Κοινότητας Χέρσου.

Ανακοινώνεται από τον Υφυπουργό Γ. Αμυρά η ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα της μελέτης του Δασαρχείου Κιλκίς τα έργα της οποίας παρουσίασε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός των ΕΙΔΗΣΕΩΝ για δεύτερη φορά στις 16 Οκτωβρίου 2021.

Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 5 Ιουνίου 2022 εντός του Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου Κρουσσίων γιόρτασαν πενήντα μέλη του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς.

Μια ιδιαίτερη μέρα στην Πινακοθήκη για την Κική και το Θανάση ζήσαμε  την Κυριακή 5 Ιουνίου. Ήταν όλοι εκεί, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, συνεργάτες, φίλοι, ασθενείς, συνάδελφοι, όλοι ενωμένοι και συγκινημένοι από τη μνήμη αλλά κυρίως περήφανοι για το ήθος και την προσφορά της Κικής και του Θανάση.

Αρώματα ακριβά και μουσικές αγαπημένες από τη νησιωτική χώρα, την Ήπειρο και τη Θράκη σκόρπισε η χορευτική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά και από καρδιάς τον Βουλευτή νομού Κιλκίς-Υπεύθυνο Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, κ. Γεώργιο Φραγγίδη, για την ευγενική χορηγία ενός εκπαιδευτικού απινιδιστή, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί από τους εθελοντές του ΕΕΣ Κιλκίς για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του τμήματος.