espa pkm

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026, 1:39:33 μμ

Πολιτική

Από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και το γραφείο τύπου της οργάνωσης του ν. Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, όσον αφορά τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής και το αποτέλεσμά τους:

Με δυο στελέχη του θα εκπροσωπείται ο νομός Κιλκίς στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως όλα δείχνουν με τα πρώτα στοιχεία.

 Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (16-5-2017)

Μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα των ΕΙΔΗΣΕΩΝ για τη μεγάλη καθυστέρηση στην κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Κόμβου Ασσήρου - Νέας Σάντας, το θέμα φθάνει στη Βουλή μετά από ερώτηση της Ελληνικής Λύσης, που υπογράφει και ο πρόεδρός της Κυριάκος Βελόπουλος, καταγράφοντας τα στοιχεία του ρεπορτάζ μας:

Η στιβαρή ενότητα του ποντιακού στοιχείου και η συγκίνηση ήταν εμφανείς στο προσκλητήριο μνήμης που απηύθυναν ο Δήμος Κιλκίς, η Κοινότητα Νέας Σάντας, Ιστορικής Έδρας του Δήμου, ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Σάντας και τα αδελφά σωματεία σε Νέα Σάντα και Θεσσαλονίκη για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Οι κεντρικές εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή  22 Μαΐου 2022, σύμφωνα με τον Ν.2193/1994 (ΦΕΚ Α32/1994).

Δήλωση της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την μαζική συμμετοχή των πολιτών του Κιλκίς και της Παιονίας στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ένας νέος αγώνας ξεκινάει από σήμερα και θα είναι νικηφόρος, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αναδειχτεί πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές.»

Με εγγραφή διπλάσιων των ήδη μελών του ο ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς ολοκλήρωσε τις εσωκομματικές του διαδικασίες με την εκλογή προέδρου και νέων μελών της Κεντρικής του Επιτροπής.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Αναστασιάδης, απαντά στη στη νέα δήλωση της κας Έλλης Φρεγγίδου, δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση που προέκυψε:

Με λύπη και απορία διάβασα δημοσίευμα του κ. Αναστασιάδη σε απάντηση μιας δικής μου δημόσιας τοποθέτησης επί των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.