Quantcast
Κυριακή, 28 Μαΐου 2023, 3:54:22 πμ

Πολιτική

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009 09:59

Περιοδείες Παραστατίδη

Συντάκτης:

Σημαντικές και ουσιώδεις ομιλίες συνεχίζει να πραγματοποιεί ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς, Θεόδωρος Παραστατίδης κατά τις επισκέψεις του σε οικισμούς του νομού Κιλκίς. Ενδεικτική της θετικής υποδοχής που βρίσκει σε όποιο μέρος κι αν επισκέπτεται, είναι η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό στο μήνυμα νίκης του ΠΑΣΟΚ την 4η Οκτωβρίου, που μεταφέρει με θέρμη και δύναμη ο τ. Νομάρχης Κιλκίς.

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009 09:58

Δώδεκα κάλπες στη σειρά….

Συντάκτης:

Βουλευτικές
Εκλογές 1996
Ο Κ. Σημίτης αποφασίζει ύστερα από το θερινό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ όπου εκλέγεται και πρόεδρος του Κινήματος, να ζητήσει νέα λαϊκή εντολή. 
Στο Κιλκίς δυο πρόσωπα πρωταγωνιστούν προεκλογικά. Οι Κώστας Κιλτίδης και Γιώργος Φλωρίδης, δοθέντος ότι ήδη από τις εκλογές του 1993 ο Σ. Τσιτουρίδης «έδειξε τα δόντια» του και αναμένεται η εκλογή του.
Ο Κώστας Κιλτίδης εισέρχεται για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ στο ΠΑΣΟΚ αντικείμενο εσωκομματικής τριβής αποτελεί η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του πρώτου αιρετού Νομάρχη Γιώργου Φλωρίδη. Ύστερα από έντονο παρασκήνιο, δοθέντος ότι ισχύει το κομματικό ασυμβίβαστο νομάρχη - υποψήφιου βουλευτή ο κ. Φλωρίδης εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο.

«Στηρίζουμε αταλάντευτα τον Κώστα Καραμανλή και τη ΝΔ, στηρίζουμε αταλάντευτα το μεγάλο κυβερνητικό έργο που έχουμε πετύχει. Θα νικήσουμε στις εκλογές και η παράταξή μας θα καταγάγει μεγαλειώδη νίκη με δύο κοινοβουλευτικές έδρες, όπως της ταιριάζει στο νομό μας».
Αισιόδοξος και πεπεισμένος  για την επικράτηση της ΝΔ στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, μαχητικός και με το γνωστό πάθος που τον διακρίνει για την υπεράσπιση των συμφερόντων της Πατρίδας και του τόπου μας, εμφανίστηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, υπ. βουλευτής του ν. Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης στην μαζικότατη συγκέντρωση των ετεροδημοτών της Θεσσαλονίκης.

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009 09:50

Συρρέει ο λαός στις ομιλίες του Γιώργου Φλωρίδη

Συντάκτης:

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης ορίστηκε με απόφαση του Κινήματος να είναι ο κύριος ομιλητής στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί απ’ το ΠΑΣΟΚ στην Κατερίνη την μεθεπόμενη Πέμπτη 1 Οκτωβρίου. Η νέα αυτή τιμητική επιλογή για το εκ των κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσκεψη του κ. Φλωρίδη μαζί με τον πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από σχετικό κάλεσμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς τον Κιλκισιώτη πρώην υπουργό.

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009 09:44

Να δεσμευτούν τώρα για σωτηρία Βοτανικού Κήπου

Συντάκτης:

«Εδώ κι ένα χρόνο τουλάχιστον έπρεπε να έχει γίνει η αλλαγή του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας του Βοτανικού Κήπου Κρουσσίων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς.
«Παρ’ όλες τις ανησυχίες που εκφράστηκαν για το μέλλον του Βοτανικού Κήπου Κρουσσίων από τους υπεύθυνους λειτουργούς του, τα ΜΜΕ και  ευαισθητοποιημένους φορείς του νομού Κιλκίς και άλλων περιοχών, όλο αυτό το διάστημα, δεν έχει προχωρήσει τίποτε ενώ ο κήπος έχει χάσει μέρος του πολύτιμου φυτικού πλούτου του, είναι στα πρόθυρα της πλήρους εγκατάλειψης και  αδυνατεί να ανοίξει για το κοινό όπως γινόταν μέχρι τον Οκτώβρη του 2008.

Συντονιστής είναι ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε  Πεντζερετζής Πρόδρομος.
Στην επιτροπή συμμετέχουν τα μέλη της ΝΟΔΕ Κιλκίς, οι Δήμαρχοι του Νομού,  Πρόεδροι και μέλη Τοπικών Οργανώσεων, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, μέλη ΟΝΝΕΔ και συνδικαλιστικά, επιστημονικά , αγροτικά στελέχη του κόμματος. Η Νομαρχιακή επιτροπή χωρίζεται σε τομείς δράσης και γεωγραφικά στην επαρχία Κιλκίς και στην επαρχία Παιονίας.

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009 09:42

Οικολογική παρέμβαση για το Δέλτα του Αξιού

Συντάκτης:

«Η Επιτροπή θα επικοινωνήσει με τις ελληνικές αρχές προκειμένου να ζητήσει πληροφορίες για την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων της οδηγίας περί οικοτόπων σε ό,τι αφορά μέτρα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν δυσμενώς τον τόπο Natura 2000 «Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα – Ευρύτερη περιοχή – Αξιούπολη». Αν από την απάντηση προκύψει παράβαση των προαναφερόμενων διατάξεων, η Επιτροπή δεν θα διστάσει να κινήσει διαδικασία επί παραβάσει, εφόσον χρειαστεί» επισημαίνει ο Επίτροπος Περιβάλλοντος Σταύρος Δήμας απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης σχετικά με την περιβαλλοντική υποβάθμιση του Δέλτα του Αξιού.

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009 09:11

Δεν ξεκίνησαν ούτε ένα έργο ύστερα από εμάς

Συντάκτης:

Με μεγάλη προσέλευση Κιλκισιωτών της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Φλωρίδη, με τους ετεροδημότες της «συμπρωτεύουσας». Η μεγάλη συγκέντρωση έστειλε ένα ακόμα μήνυμα νίκης του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, ενώ οι συμπατριώτες μας εξέφρασαν με θέρμη την υποστήριξή τους προς το πρόσωπο του πρώην υπουργού.

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009 09:08

Το κλίμα της νίκης στις 4 του Οκτώβρη

Συντάκτης:

Το ενωτικό προσκλητήριο για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ, που απευθύνει ο υπ. Βουλευτής και πρώην νομάρχης Κιλκίς, Θόδωρος Παραστατίδης, βρίσκει θερμή ανταπόκριση στους πολίτες των χωριών του νομού που επισκέπτεται, από την Τέρπυλλο  και την Ευκαρπία μέχρι τον Άγιο Μάρκο, τη Βάθη, το Γερακαριό  και το Κεντρικό. Από τους Ευζώνους, την Ειδομένη και το Φανό, μέχρι τον Ευρωπό τον Άγιο Πέτρο και το Πολύπετρο.  Από την Τούμπα και το Καμποχώρι μέχρι τα Ρύζια, και τη Γοργόπη. Παντού ο Θόδωρος Παραστατίδης γίνεται δεκτός με ιδιαίτερη χαρά από τους κατοίκους της περιοχής.

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009 09:04

Δήλωση Υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Μουζούρη

Συντάκτης:

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Μετά από πεντέμισι χρόνια οδυνηρής διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στις 4 Οκτώβρη ο Ελληνικός Λαός θα αρνηθεί διακυβέρνηση στην παράταξη αυτή.

Το τίμημα αυτής της διακυβέρνησης ήταν βαρύ, αναγκαίο ίσως για να διαπιστωθούν πολλά πράγματα.