espa pkm

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026, 10:40:26 μμ

Πολιτική

«Η Πόντια μάνα του πολιτισμού και της γενοκτονίας». ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΛΚΙΣ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΪΟΥ 2021, ΩΡΑ 7μ.μ.

ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΕΠΑνΕΚ «Επιδότηση κεφαλαίου κίνησης σε επιχειρήσεις εστίασης για προμήθεια πρώτων υλών» - ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Η Δράση στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ και Μεγάλων Επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης για τη στήριξη μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους, υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19,  με την προμήθεια πρώτων υλών απαραίτητων για τη λειτουργία τους.

Ενόψει της θλιβερής επετείου της 19ης Μαϊου για τον ελληνισμό του Πόντου ο Δήμος Κιλκίς διατρανώνει το μήνυμα της καθολικής αναγνώρισης της Γενοκτονίας των 353.000 θυμάτων της κεμαλικής θηριωδίας με εκδηλώσεις που επιδιώκουν, με οδηγό την ιστορική αλήθεια, να καταδείξουν τη Γενοκτονία ως στυγερό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και να κρατήσουν ζωντανή τη μνημοσύνη και τις παραδόσεις του Πόντου.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ιωάννης Τσακίρης υπέγραψε χθες την ένταξη του έργου της ολοκλήρωσης του κτηρίου του οίκου ευγηρίας στο Κιλκίς και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του, στο ΠΔΕ 2021, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.

Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 16:14

Μπρα ντε φερ

Συντάκτης:
Του Στέφανου Παραστατίδη.
Συγκριτικά με πέρσι, έχουμε 2 σημαντικά όπλα στη φαρέτρα μας για την καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας: Τα εμβόλια και τη γνώση. Τούτο, όμως, δεν αποτυπώνεται στη σύγκριση· τουναντίον.

Μακριά από κομματικούς εγκλωβισμούς και διαιρέσεις των Ελλήνων πολιτών ενεργοποιούμε την Πρωτοβουλία  Συνέχειας και Προοπτικής (ΠΡΩ.ΣΥ.Π), αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κώστας Κιλτίδης, πρώην υφυπουργός και βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας.

Συνέντευξη του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, κ. Ηρακλή Τσιτλακίδη.

Στον Flash 99,4 και στην εκπομπή Φλας στα γεγονότα ,με τη Βασιλική Πολίτου, μίλησε ο κ. Τσιτλακίδης λέγοντας ότι περιμένουν σήμερα τις εξειδικεύσεις για τις μετακινήσεις, μέχρι να έρθει το ευρωπαϊκό πράσινο πιστοποιητικό.

Ο γειτονικός δήμος Dojran ξεκίνησε ένα πρόγραμμα συστηματικού καθαρισμού της λίμνης Δοϊράνης με ένα πρωτοποριακό αμφίβιο όχημα.

Σύμφωνα με το Διαχειριστικό Σχέδιο και το Ετήσιο Πρόγραμμα Προστασίας Φύσης στη λίμνη ο δήμος Dojran έχει αποκτήσει το ειδικό αμφίβιο μηχάνημα για τη συλλογή πλαστικών και πράσινων απορριμμάτων και την κοπή των καλαμιών στη λίμνη.

Σημεία ομιλίας Ε. Αγαθοπούλου, αναπλ. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη συζήτηση επί των άρθρων του ν/σ για το Οικογενειακό Δίκαιο.

«Ποιες είναι αυτές οι μειοψηφίες, που σας οδήγησαν να παραβλέψετε το πόρισμα της επιτροπής και να περάσετε διατάξεις όπως αυτή για το 1/3, που αποδομήθηκαν συντριπτικά και σήμερα στην ακρόαση των φορέων;»

Σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου  2021 ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων του Ειδικού Προγράμματος 4000 στην Υγεία μέσω ΟΑΕΔ, οι οποίοι εργάζονται αυτή την περίοδο στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, το Ειδικό Πρόγραμμα Απασχόλησης 4000 μακροχρόνια ανέργων στο Δημόσιο Τομέα της Υγείας αναφέρεται στο άρθρο 64 του νόμου 4430/2016 ΦΕΚ 3888/τ.Β/02-12-2016.