espa pkm

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2026, 9:05:35 μμ

Πολιτική

Συνολικά 2.678 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας στην επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Παράλληλα, τόνισε πως ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 148, καθώς καταγράφηκε ακόμη ένας θάνατος.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (8-5-2020)

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, έχει θέσει σε λειτουργία τηλεφωνική γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, για τους επόμενους 4 μήνες, για την αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Πέμπτη, 07 Μαϊος 2020 09:38

Υπέροχες στιγμές στην πλατεία Αξιοχωρίου

Συντάκτης:

Όμορφες στιγμές στην πλατεία του Αξιοχωρίου. Τα τέσσερα μικρά απολαμβάνουν συγχρόνως και ταυτοχρόνως το πρωινό γεύμα, αδιαφορώντας για το συνωστισμό και τον κορονοϊό. Και κατά πως λέει και ο φίλος Γιώργος Αναστασιάδης, όποιος αγαπά και θέλει ένα όμορφο σκυλάκι…

Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 22:04

Κίνδυνο επιστροφής στο lockdown «βλέπει» ο ΠΟΥ

Συντάκτης:
Με τους νεκρούς από τον κοροναϊό να αγγίζουν τις 258.000, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) προειδοποιεί ότι η πανδημία θα τελειώσει κάποτε, αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να συνεχίσει όπως πριν.

Εντάσεις και αντιπαράθεση στη Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την παραίτηση του παρεκτραπέντος Οδυσσέα Μπαγκατουρίδη. Προηγήθηκε η προ μηνών παραίτηση του Απ. Παραδέλη και αναπληρωματικά μέλη δεν υπάρχουν για τις δυο κενές θέσεις του οργάνου.

Πριν 2 εβδομάδες, η ιστοσελίδα evrytanika.gr φιλοξενούσε «αποκλειστικό» ρεπορτάζ, στο οποίο αναφερόταν ότι ο Κώστας Μπακογιάννης ενδιαφέρθηκε προσωπικά για το Καρπενήσι και παρενέβη σε κυβερνητικά στελέχη ώστε να ακυρωθεί η μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Και το πέτυχε, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου.

«Έλλειψη σεβασμού προς  τους πολίτες του νομού Κιλκίς» καταλογίζει ο βουλευτής Κιλκίς του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Φραγγίδης, με επιστολή του προς τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη:

Κύριε Υπουργέ,

Σε μία περίοδο δύσκολη για την χώρα, καθώς υπάρχει ανησυχία και ανασφάλεια τόσο σε υγειονομικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες έλλειψης σεβασμού στους πολίτες του Νομού Κιλκίς.

Τη διαβεβαίωση ότι άρθηκαν όλα τα εμπόδια και εφεξής θα “τρέξει” η κατασκευή του πολύπαθου δρόμου Νέας Σάντας - κόμβος Ασσήρου παρέχει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Κιλκίς-Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου, διά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εμμανουήλ, ευχαριστεί θερμώς:

α. Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους για την αποστολή μεγάλης ποσότητα τροφίμων (κοτόπουλα, τυρί, κασέρι και γάλα).