Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024, 4:30:11 μμ
Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2007 07:20

Σταθερά ανοδική η πορεία Τσαβδαρίδη

 Αισιοδοξία και ενθουσιασμός κυριαρχεί στα στελέχη και τους φίλους του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. Ονούφριου Τσαβδαρίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς η αποδοχή από τον κόσμο στις περιοδείες πο πραγματοποιεί στους οικισμούς του νομού είναι πραγματικά εντυπωσιακή.
Η προσέλευση του κόσμου, όπου κι αν μιλά, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πολίτες στην κρίση και στις πολιτικές του αρετές. Οι συμπολιτες του δεν ξεχνούν ότι ο Ονούφριος Τσαβδαρίδης ήταν πάντοες παρών, δίπλα στους Κιλκισιώτες, ακούγοντας με σεβασμό τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που υποστηρίζουν πως ο νομός Κιλκίς πρέπει να αναδείξει νέα πρόσωπα, υποδεικνύοντας την ανάγκη για αλλαγή, ανανέωση και ελπίδα.
Το ήθος, η ευπρέπεια και η εντιμότητα που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια, είναι στοιχεία που ισχυροποίησαν τους δεσμούς του με ποίτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Δεν είναι τυχαίο τελικά το προεκλογικό μήνυμα που συνοδεύει τις περιοδείες του: “Μαζί, θα προχωρήσουμε, με εντιμότητα και ήθος. Ήρθε η ώρα”.