Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024, 4:50:52 πμ
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 19:40

Στο νοσοκομείο από υπερκόπωση ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος

Mια απλή αδιαθεσία ήταν ικανή να παραστεί ανάγκη να μεταφερθεί ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ, Μηνάς Παπαδόπουλος, στο νοσοκομείο Κιλκίς.

Ο κ. Παπαδόπουλος αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις έλαβε εξιτήριο, αλλά οι γιατροί του συνέστησαν την παραμονή του στο σπίτι καθώς κρίνουν αναγκαία την ξεκούραση του προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.

 

Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται πως «αιτία της σύντομης αυτής περιπέτειας της υγείας του ήταν η καθημερινή του ενασχόληση με θέματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητές του στην νομαρχιακή οργάνωση του κόμματος, οι συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις από το καλοκαίρι (βουλευτικές εκλογές) έως και πριν λίγες ημέρες (δημοτικές και περιφερειακές εκλογές) καθώς και το έντονο άγχος. 

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Κιλκίς ΝΔ επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους κιλκισιώτες, που αμέσως μόλις έμαθαν την απλή περιπέτεια της υγείας του έσπευσαν να πληροφορηθούν τα νεότερα για την κατάστασή του με συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες τους.

Επίσης, επιθυμεί να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Κιλκίς (τμήμα επειγόντων περιστατικών) για τις υπηρεσίες που του προσέφεραν από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο μέχρι και την έξοδό του από αυτό».