Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024, 5:03:29 μμ
Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 09:21

Συνάντηση Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια με τον Δήμαρχο Κιλκίς

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Κιλκίς ως συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για τις ευρωεκλογές στην Κεντρική Μακεδονία.

Κατά τη συνάντηση που έγινε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, ο Δήμαρχος Κιλκίς ενημέρωσε

τον Υπουργό για τα έργα που υλοποιεί ο Δήμος Κιλκίς από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα ενώ ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργού στην παραχώρηση του στρατοπέδου Δογάνη στον Δήμο για να αξιοποιήσει την έκταση για κοινωφελείς σκοπούς.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν θετικός στην πρόταση, η οποία συμφωνήθηκε να συζητηθεί σε όλες τις λεπτομέρειές της, σε επίσκεψη του Δημάρχου Κιλκίς στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής

ν. Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Χατζηαποστόλου, οι Αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης, Ανέστης Πογέλης, Γιώργος Μπαλάσκας, Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα, Κωνσταντίνος Παπακώστας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Βασίλης Καραμπίδης, και οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Αναστάσιος Καζαντζίδης και Ελένη Πατλάκη.