Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 9:04:14 μμ
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010 21:18

Θα είναι ενωτικός Θα τον μάθουμε σήμερα αύριο…

mpolaris


Εφτά εβδομάδες πριν την κάλπη και στο ΠΑΣΟΚ ακόμα δεν ανακοίνωσαν τον επικεφαλής αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς στον περιφερειακό συνδυασμού του  Μάρκου Μπόλαρη.
Η κυριακάτική κομματική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη όπου υπό τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχ. Καρχιμάκη αναμένονταν το ξεκαθάρισμα των εκκρεμοτήτων εξελίχθηκε σε μια πανηγυρικού τύπου προβολή της υποψηφιότητας του κ. Μάρκου Μπόλαρη χωρίς να υπεισέλθει ούτε καν στην εξέταση των  «πληγών» από τις ανεξάρτητες  υποψηφιότητες δημάρχων προερχόμενων από τν χώρο του ΠΑΣΟΚ, όπως στο Κιλκίς η υποψηφιότητα Αφεντουλίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η επιλογή των αντιπεριφερειαρχών θα γίνει μέχρι τα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας, ώστε το αργότερο μέχρι τις αρχές της επομένης να ανακοινωθούν και τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων – πέντε για το ν. Κιλκίς- στον περιφερειακό συνδυασμό κάθε νομού.
Από το ΠΑΣΟΚ στο περιθώριο της3 κομματικής σύσκεψης τη3ς Θεσσαλονίκης τονιζόταν ότι οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες πρέπει  να εκπληρώνουν ένα βασικό χαρακτηριστικό: Να διακρίνονται για την ενωτική λειτουργία τους.
Υπενθυμίζουμε ότι για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς υποψήφιοι είναι οι κ. Χρίστος Ανθρακίδης, Γιώργος Ζώτος, Μαρία Αμανατίδου και ο Ευθ. Κουρτζανίδης