Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 12:07:30 μμ
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 18:20

Χρήστος Δραγανίδης: Η Παιονία από τις 7 Νοέμβρη αλλάζει σελίδα

draganidis


Ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Δραγανίδης κατέθεσε την Κυριακή το βράδυ στο Πρωτοδικείο τη «Δήλωση κατάρτισης Συνδυασμού»  για τις εκλογές στο δήμο Παιονίας. Συνοδευμένος από τους συνεργάτες του και μέλη του Συνδυασμού κατέθεσε όλα τα σχετικά έγγραφα με τα ονόματα των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του νέου Δήμου Παιονίας.
Ήδη έχει καταρτιστεί το πρόγραμμα με τις  περιοδείες στα Δημοτικά και Τοπικά Διαμερίσματα με σκοπό να διευρύνει τη δυναμική νίκης,  που διαμορφώθηκε από την ημέρα προκήρυξης των εκλογών. Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από πρόσωπα που έχουν αποδείξει με την  παρουσία τους, είτε συμμετέχοντας στα κοινά, είτε στον επαγγελματικό τους τομέα, ότι μπορούν να προσφέρουν στη μεγάλη προσπάθεια για μια ουσιαστική ανάπτυξη του στο νέο  δήμο Παιονίας όπως αποτυπώνεται  στον «Καλλικράτη».
Άνδρες και γυναίκες, νέοι και νέες, συνδέουν την εμπειρία με τον ενθουσιασμό, τη γνώση με την αποφασιστικότητα, τη συνέπεια με την αισιοδοξία και δημιουργούν μια ισχυρή ομάδα που θα δώσει τη μάχη για γίνει το όραμα ενός σύγχρονου και  ανθρώπινου δήμου πραγματικότητα.
Προσερχόμενος στο Πρωτοδικείο για την κατάθεση της Δήλωσης κατάρτισης του Συνδυασμού του ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας  δήλωσε τα εξής:
« Καταρτίσαμε ένα Συνδυασμό νίκης που δίνει προοπτική στον τόπο μας. Προσπαθήσαμε να συνθέσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που εγγυώνται μια νικηφόρα πορεία στην προεκλογική περίοδο και μια σταθερή πορεία ανάπτυξης από την 1η Γενάρη. Οι στόχοι μας είναι σαφείς και ξεκάθαροι και αποτυπώνονται μέσα  στο Αναπτυξιακό μας σχέδιο που θα ξεδιπλώσουμε αναλυτικά τις επόμενες ημέρες στους πολίτες του νέου δήμου Παιονίας. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε έναν  δυνατό αγώνα μαζί με τους πολίτες για να οδηγήσουμε τον τόπο μας στη νέα εποχή.»
Η σύνθεση του Συνδυασμού «Παιόνων Πολιτεία» είναι η εξής: