Λίγα λόγια....
Ονομάζομαι Μασσής Ζαχαρίας και εργάζομαι ως λογοθεραπευτής. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τη λογοθεραπεία, καθώς βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τη συμβολή στην ανάπτυξη των παιδιών. Για το λόγο αυτό, προσανατολίζομαι και εκπαιδεύομαι συνεχώς σε διαταραχές όπως η καθυστέρηση λόγου και ομιλίας, διαταραχές άρθρωσης, φωνολογικές διαταραχές, καθώς και διαταραχές στη ροή της ομιλίας.
Τα τελευταία εφτά χρόνια εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα, στη Θεσσαλονίκη και από τις 5/10/2021 θα ξεκινήσω να συνεργάζομαι με τον ιδιωτικό παιδικό σταθμό Kinesis Land στο Κιλκίς. Προτεραιότητα δική μου και των συνεργατών μου είναι να βοηθήσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να προετοιμάσουμε τα παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητα τους.
Στις 23/09/2021 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων στον παιδικό σταθμό Kinesis Land στις 18:00 στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου με Περικλέους γωνία με θεματολογία τη λογοθεραπεία, τις υπηρεσίες της, καθώς και την πρώιμη παρέμβαση.
Για περισσότερες πληροφορίες και για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23410 23000.
ΚΙΝΕSIS



