Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024, 10:02:11 μμ

Πολιτιστικά

Με μια από τις καλύτερες ταινίες του 2023 και του ανεξάρτητου Αμερικανικού κινηματογράφου συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό, την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ

Η ταινία  «Περασμένες Ζωές» της Σελίν Σονγκ ,  θα μάς συγκινήσει,  θα μας βάλει σε σκέψη αλλά  δεν θα μας κουνήσει  το δάχτυλο.  

Οι Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος, σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή, ανεβάζουν την παράσταση Θεάτρου Σκιών «O Καραγκιόζης και ο τρομερός Πειρατής» στο Ανοιχτό Θέατρο Λόφου Κιλκίς την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 20:30

Λίγα λόγια για το έργο:

Ιερά Πανήγυρις Αγίας Παρασκευής Πλαγίων Παιονίας Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Η Γιορτή Καλαμποκιού, η ένθερμη ευχαριστία των καλλιεργητών και των κατοίκων για τη γενναιοδωρία με την οποία η φύση έχει προικίσει το λεκανοπέδιο των Μουριών, είναι προ των πυλών!

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μεγάλης Βρύσης ο ΑΣΤΕΡΑΣ σας προσκαλεί την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 7.30 στον εσπερινό για την Επέτειο της Υποδοχής της Εικόνας της Παναγίας Σουμελάς  θα ακολουθήσει περιφορά της εικόνας και ποντιακό γλέντι στις 9.30 στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Μεγάλης Βρύσης.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς σας ενημερώνει ότι, λόγω του παρατεταμένου καύσωνα και των υψηλών θερμοκρασιών που παρατηρούνται στην περιοχή του Κιλκίς, οι επισκέψιμοι αρχαιολογικοί χώροι του Παλατιανού, της Ευρωπού και του Γυναικοκάστρου θα είναι κλειστοί για το κοινό από τις 13.00 και έως τη λήξη του ωραρίου στις 15.30, σήμερα Τετάρτη 17-7-2024 και έως και την Παρασκευή 19-7-2024.

Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκίνησε αργά το βράδυ της 3ης Ιουλίου 2024. Προορισμός μας το Μοντεκατίνι Τέρμε, στην περιοχή Τοσκάνη της Ιταλίας. Ενδιάμεση στάση, το Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Διανυκτερεύσαμε στην πρωτεύουσα της Κροατίας, αφού κάναμε βόλτα στο πανέμορφο ιστορικό κέντρο της. Το γκρουπ απόλαυσε τον ελεύθερο χρόνο του, στο κέντρο της πόλης, με τους περισσότερους να κάνουν ανάβαση με δημοτικό λεωφορειάκι στο ψηλότερο σημείο της πόλης όπου δεσπόζει ο ναός του Αγίου Μάρκου και το περίφημο τελερεφίκ.

«Ο ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ φοβάται», μια παράσταση-δράση για παιδιά και εφήβους θα πραγματοποιηθεί στον Αρχαιολογικό Χώρο της αρχαίας Ευρωπού, Κιλκίς.

Η εκδήλωση της ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ θα γίνει την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024, ώρα 21.00.

Περιήγηση στην αρχαία Ευρωπό από αρχαιολόγους της Εφορείας θα γίνει στις 20.00.

Στιγμές δροσιάς, στις τόσο ζεστές μέρες, προσέφερε ο πολιτιστικός σύλλογος "'Αγιος Τρύφων" στους κατοίκους της Γουμένισσας και όχι μόνο. Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για παγωτό  που οργάνωσε  την  Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 στο αναψυκτήριο Disneyland. Την  δουλειά που κάνει τόσα χρόνια το Δ.Σ του συλλόγου το απέδειξε η πολυπληθή συμμετοχή  του κόσμου με τον  τρόπο του, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια και δίνοντας δύναμη να συνεχίσει το έργο του.

Η Συντεχνία Αρτοποιών Ν.Κιλκίς «0 Προφήτης Ηλίας» θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για τον εορτασμό του προστάτη Προφήτη Ηλία

Σελίδα 1 από 800