Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 6:08:31 μμ
Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2011 22:17

1o Συναπάντημα ποντιακών Σωματείων νομού Κιλκίς

Την Τετάρτη στις 2 Φεβρουαρίου συναντήθηκαν εκπρόσωποι ποντικών σωματείων από όλο το νομό Κιλκίς στο κτίριο των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ. Σκοπός της συνάντησης ήταν να οργανώσουν μία κοινή εκδήλωση όλων των σωματείων του Κιλκίς στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης του Κιλκίς στις 2 Απριλίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι συλλόγων από: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, ΧΕΡΣΟ, ΕΠΤΑΛΟΦΟ, ΠΑΛΑΤΙΑΝΟ, ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ, ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟ, ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ, ΤΕΡΠΥΛΛΟ, ΦΙΛΥΡΙΑ, ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ και ΣΑΝΤΑ.
Επίσης, σύμφωνοι με αυτή την κίνηση είναι και τα σωματεία από ΛΕΒΕΝΤΟΧΩΡΙ, ΦΥΣΚΑ και ΧΩΡΥΓΙ, απλά την συγκεκριμένη ημέρα δεν μπόρεσαν να παραστούν.
Όλη αυτή η διεργασία μεταξύ των συλλόγων είχε αρχίσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2010 με αρκετές συναντήσεις και πρωταγωνιστικό ρόλο από τρία σωματεία, των Αργοναυτών, του Χέρσου και της Επταλόφου, για να φθάσει τελικά  σ’ αυτήν την συνάντηση να επιλεγεί από όλους μία άτυπη 8μελη επιτροπή που θα «τρέξει» την εκδήλωση μέχρι την πραγματοποίησή της. Στόχος βέβαια δεν είναι η εκδήλωση και μόνο, αλλά να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των συλλόγων με το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα και για τα σωματεία αλλά και για το ποντιακό στοιχείο του νομού. Δηλαδή έπεται και συνέχεια…