Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, 11:08:58 μμ
etpa
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 20:01

Αγιασμός στο ΛΕΚ

Συντάκτης:

lykeio ellhnidon


Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε ο Αγιασμός στα γραφεία του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κιλκίς κ.κ. Εμμανουήλ.Ο Σεβασμιώτατος ενδιαφέρθηκε για το Λύκειο Ελληνίδων και την μέχρι τώρα πορεία του. Το διοικητικό συμβούλιο του Λυκείου τον κατατόπισε σχετικώς με την μέχρι τώρα πορεία του Λυκείου Ελληνίδων από το έτος ίδρυσής του (1993), τη δραστηριοποίησή του στον τόπο του Κιλκίς και όχι μόνο. Αναφερθήκανε στην παρουσία και συμμετοχή του Λ.Ε.Κ. σε διεθνή φεστιβάλ του εξωτερικού, καθώς επίσης και στο εσωτερικό. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την τιμητική βράβευση του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς από την Ακαδημία Αθηνών το έτος 2006, με το βραβείο «εις μνήμην Κωνσταντίνου Γ. Σκούρα» για την πλούσια πολιτιστική δραστηριότητά του και την καταξίωσή του στην τοπική κοινωνία. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος περιηγήθηκε στους χώρους του γραφείου του Λ.Ε.Κ. και θαύμασε από κοντά την πλούσια ιματιοθήκη που διαθέτει το Λύκειο για τα τόσα χρόνια λειτουργίας του. Τέλος, η Πρόεδρος του Λ.Ε.Κ. κ. Δάφνη Νιάκα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την τιμή που τους έκανε να τελέσει ο ίδιος τον Αγιασμό του Λ.Ε.Κ. και προσφέρθηκαν για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία μεταξύ της Μητροπόλης Κιλκίς και του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς.
Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς σας υπενθυμίζει ότι το Σάββατο 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός των παιδικών τμημάτων και το πρώτο τους μάθημα στο χώρο του 2ου Δημοτικού σχολείου και ώρα 10.00 π.μ. Τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μάθημα του τμήματος των ενηλίκων στο χώρο του 2ου Δημοτικού σχολείου και ώρα 18.00 μ.μ. Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι τα εφηβικά τμήματα καθώς επίσης και το τμήμα των παραστάσεων ξεκίνησαν ήδη τις πρόβες τους, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στο χώρο του 4ου Δημοτικού σχολείου. Σας γνωρίζουμε ότι οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Λυκείου των Ελληνίδων πραγματοποιούνται καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 6-8 μ.μ., από την 1η Σεπτέμβρη, στα γραφεία του Λυκείου, στη διεύθυνση Ν. Παναγιώτου 7.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου, στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ. Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, www.lekil.gr  ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Λυκείου μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail του Λυκείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..