Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 4:09:09 πμ
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 16:12

Baby Shark Live απόψε (27/6/2022) στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου

Η πρώτη παιδική παράσταση του φετινού Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Κιλκίς  ανεβαίνει απόψε στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς και είναι γεμάτη περιπέτειες, αγκιστρωμένες στο βυθό της θάλασσας!

 

Πρόκειται για το  “Baby Shark Live!”, μία καταιγιστική θεατρική περιπέτεια, που περιέχει το πασίγνωστο αυθεντικό αγαπημένο τραγούδι “Baby Shark” με τις πρωτοφανείς σε παγκόσμια κλίμακα δέκα δισεκατομμύρια προβολές στο youtube και τα πιο γνωστά αγγλικά παιδικά τραγούδια του Pinkfong.

Μουσικοκινητικό υπερθέαμα με φαντασμαγορικά κοστούμια, πολύχρωμα σκηνικά και υπερσύγχρονο video wall (γιγαντοοθόνη) ‘’ντύνουν’’ την παράσταση.

Η υπόθεση

Η οικογένεια Shark μία ξένοιαστη μέρα κάνει βόλτα στο βυθό του ωκεανού, τραγουδώντας και χορεύοντας τα αγαπημένα της τραγούδια. Σύντομα, οι γονείς Shark αντιλαμβάνονται ότι ο Baby Shark δεν τους ακολουθεί. Τον ψάχνουν, αλλά μάταια… Ο Baby Shark έχει χαθεί…Τι θα κάνουν; Που βρίσκεται ο Baby Shark; Πως θα τον εντοπίσουν; Μα, φυσικά, θα καλέσουν τον Pinkfong, τον περιπετειώδη και θαρραλέο ήρωα από τον πλανήτη Staria για να τους βοηθήσει. Άμεσα, ο Pinkfong με τη βοήθεια του φίλου του Hogi, του πράσινου σκαντζόχοιρου, γνωστού ως ‘’κινητή εγκυκλοπαίδεια’’, θα ξεκινήσουν την περιπέτεια τους προς τον ωκεανό... Θα καταφέρουν τελικά να βρουν τον Baby Shark;

Παίζουν: Μιχάλης Μαντάς, Ανδριάνα Νίκλη, Άννα Παρασίδου, Ιφιγένεια Σταμπουλή, Στέφανος Τσαβές.

Το Baby Shark Live αρχίζει στις 21:00.

Τιμή εισιτηρίου:10 ευρώ.