Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 1:09:43 πμ
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011 16:28

Βούλιαξε η αίθουσα στο χορό των Αργοναυτών

argonautes
Σάββατο 12 Μαρτίου και η πολύ μεγάλη αίθουσα του κέντρου διασκέδασης «ΘΕΑΤΡΟ» αποδείχθηκε πολύ μικρή για να μπορέσει να καλύψει το ετήσιο χορό των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ. Γέμισε από κόσμο και από χορευτές παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που ενθουσίασε το κοινό με το πολυάριθμο των τμημάτων (170 χορευτές , 5 τμήματα) αλλά και με την καλή σκηνική παρουσία τους. Αρκετοί επίσημοι τίμησαν με την παρουσία τους (οι βουλευτές κ. Φλωρίδης, κ. Παραστατίδης , ο πρώην βουλευτής κ. Τσιτουρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γκουντενούδης, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Μπαλάσκας, ο πρόεδρος ΟΠΟΝΓΑ κ. Αμανατίδης, η πρόεδρος του δημ. Συμβουλίου κα Μπάκα, κ.α.
Σημαντική επίσης και πολυάριθμη ήταν η παρουσία συλλόγων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ όπως ήταν του Πολυκάστρου, Αξιούπολης, Γουμένισσας, Ηλιουλούστου, Ελευθεροχωρίου, Χέρσου, Επταλόφου, Φύσκας, Παλατιανού, Μουριών, Ποντοηράκλειας, Πολίχνης Θεσ/νικης, Ποντίων φοιτητών Θεσσαλονίκης. Η παρουσία όλων αυτών των συλλόγων μόνο τυχαία δεν είναι καθώς επίκειται και η κοινή εκδήλωση τους πολύ σύντομα (2 Απριλίου).
Πολλοί καλλιτέχνες πλαισίωσαν το πρόγραμμα και απογείωσαν το κέφι χαρίζοντας έτσι πολλές και δυνατές δόσεις ποντιακής ποιοτικής μουσικής. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν και οι δύο χοροδιδάσκαλοι του συλλόγου (Νικολαΐδης Κων/νος, Καραμπίδου Δέσποινα) για την προσφορά τους στο σύλλογο.
Επίσης, πρέπει να σημειωθεί η ανταπόκριση των περισσοτέρων επαγγελματιών της πόλης του Κιλκίς για τις προσφορές τους ώστε να μπορέσει να γίνει μία πολύ μεγάλη λαχειοφόρος αγορά και αυτή η κίνηση είναι πολύ σημαντική στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς γι’ αυτό και ο σύλλογος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει ολόθερμα όλη αυτή την κινητοποίηση.
Στο τέλος, η Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς ευχαριστεί όλο αυτό τον κόσμο που τον στηρίζει και υπόσχεται να δώσει περισσότερη προσπάθεια ώστε να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης που του δείχνει οι φίλοι και τα μέλη του τόσα χρόνια.