Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 6:05:23 μμ
Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2012 22:22

Δεκέμβριος με τον Μουσικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ευρωπού

mousikos-syllogos-europou
Δραστήριος, όπως πάντα, ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωπού, δεν άφησε τον Δεκέμβρη, μήνα Χαράς και Αγάπης, χωρίς να συμμετέχει σε εκδηλώσεις, άλλοτε καλεσμένος από άλλους πολιτιστικούς φορείς και άλλοτε οργανώνοντας δικές του μουσικές συναντήσεις.
Με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η "Χορωδία Γυναικών" οργάνωσε μία διαφορετική εκδήλωση μέσα στην κατανυκτική ατμόσφαιρα της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου Ευρωπού. Ακούστηκαν Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι και μελωδίες, βάζοντας στο πνεύμα των ημερών όλους τους παρευρισκόμενους. Την εκδήλωση πλαισίωσαν και οι χορωδίες "Γυναικών του Πολυπέτρου" και "ΚΑΠΗ Γιαννιτσών", τις οποίες και ο Σύλλογος ευχαριστεί.
Στις 26 Δεκεμβρίου, οι μικροί μουσικοί πραγματοποίησαν μία όμορφη παρουσία, με τις μελωδικές φωνούλες τους, τις κιθάρες, το πιάνο, το κλαρίνο, το τύμπανο, τα μπουζούκια, την τρομπέτα και άλλα, βάζοντας όλη τους την ψυχούλα και το μεράκι τους. Την όλη οργάνωση είχε αναλάβει ο δάσκαλος της μουσικής, Δάνης Κουμαρτζής.
Η επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου. Οι Ευρωμελωδοί, το νεανικό μουσικό σχήμα του συλλόγου, θα παρουσιάσει μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια της Αγάπης και του Έρωτα στον Ευρωπό.