Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 8:15:35 μμ
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 19:20

Διαδρομές με πυξίδα τη βιβλιοθήκη Πολυκάστρου

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου σας προσκαλεί στις δράσεις που διεξάγουν από κοινού με το Future library και τις 66 Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες της χώρας με θέμα «Διαδρομές με πυξίδα την βιβλιοθήκη», καλοκαιρινή εκστρατεία της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.


Αν είσαι 5 με 12 ετών και θα παραμένεις το καλοκαίρι στην πόλη, σου προτείνουμε να επισκεφτείς  την Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου (Παλαιολόγου 3). Εκεί με πολλά παιδιά της ηλικίας σου μπορείς να συμμετέχεις σε δράσεις που έχουν σχέση με ζωγραφική, θέατρο, παιχνίδια του ιστού της αράχνης, δημιουργία αφίσας της καμπάνιας, δημιουργία χρονογραμμής, ανάγνωση παραμυθιού  και άλλες δραστηριότητες.
Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 26 Ιουνίου μέχρι και 26 Ιουλίου. Οι περισσότερες δράσεις θα γίνουν στον χώρο της βιβλιοθήκης και κάποιες στους χώρους της πλατείας. Για λεπτομέρειες του προγράμματος και συμμετοχή στις δραστηριότητες   μπορείτε να απευθύνεστε στην βιβλιοθηκονόμο και υπεύθυνη του προγράμματος κα Γιάγκου Αθανασία στα τηλέφωνα 2343024166.
 Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε από την Δευτέρα 18 Ιουνίου και τις ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης (08:00-15:00) και καθ όλη την διάρκεια της καμπάνιας. Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι δωρεάν, απλώς απαιτείται προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.