Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 11:06:01 πμ
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 19:03

Δράση Λυκείου Ελληνίδων

 

lykeio-pita
- Κοπή βασιλόπιτας παιδικών και εφηβικών τμημάτων
Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014, κόψαμε βασιλόπιτα για τα παιδικά και εφηβικά μας τμήματα. Τα δώρα, όπως πάντα, ήταν εκπαιδευτικά παιχνίδια ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά μας, του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, ανεξαρτήτως αν έτυχαν ή όχι το φλουρί, να είναι καλότυχα, καλή πρόοδο κ καλή χρονιά!- Σεμινάριο Κατερίνη 26 Ιανουαρίου
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, είχε την τιμή και τη χαρά να συμμετέχει στο σεμινάριο με θέμα: «Μεθοδολογία έρευνας – καταγραφής διάφορων περιοχών της χώρας». Το Λύκειο Ελληνίδων Κατερίνης  πραγματοποίησε το συγκεκριμένο σεμινάριο με απόλυτη επιτυχία . Ομιλητής ήταν ο κ. Γιάννης Ζέρβας, ομότιμος καθηγητής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Σωματείου φίλων του Λυκείου Ελληνίδων Αθηνών και επιστημονικός συνεργάτης του Κεντρικού Λυκείου.
Εκπρόσωποι του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς:
Από το Διοικητικό Συμβούλιο:
1.    Νιάκα Δάφνη – Πρόεδρος
2.    Χατζηβασιλείου Χρύσα – Αντιπρόεδρος Α’
3.    Τασούδη Απολλωνία - Αντιπρόεδρος Β’
4.    Μιχαηλίδου Μαρία – Ειδική Γραμματέας και Συνέφορος Δικαιωμάτων
Επίσης από τους δασκάλους του Λ.Ε.Κ. συμμετείχε η Λιαρετίδου Ανατολή.

- Επίσκεψη εκπροσώπου του Κεντρικού Λυκείου Ελληνίδων Αθηνών – Κυριακή 26 Ιανουαρίου
Την  Κυριακή 26 Ιανουαρίου είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς την κ. Παπαμάρκου Μαρία έφορο παραρτημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Αθηνών. Αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Λ.Ε.Κ. τις οποίες και θαύμασε, μετέφερε τις ευχαριστίες της Προέδρου του Κεντρικού Λυκείου κ. Τσαλδάρη Ελένης προς το Δ.Σ. του Λ.Ε.Κ. Έπειτα, μέσα ένα καθαρά οικογενειακό – Λυκειακό περιβάλλον συζητήθηκαν οι προβληματισμοί των κυριών του Δ.Σ. του Λ.Ε.Κ. καθώς επίσης και θέματα που αφορούν ως επί το πλείστον και τα 51 παραρτήματα του Λυκείου Ελληνίδων.

- UNESCO – Υπ. Πολιτισμού – Α.Π.Κ.
Ύστερα από πρόσκληση του Υπουργείου Πολιτισμού, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς συμμετείχε στην ημερίδα με θέμα την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Εκπρόσωπος του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς: Μιχαηλίδου Μαρία – Ειδική Γραμματέας και Συνέφορος Δικαιωμάτων

- Ημερήσια εκδρομή στη Βέροια
Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 το Λ.Ε.Κ. διοργανώνει εκδρομή στη Βέροια. Θα ξεκινήσουμε το πρωί με προσκύνημα – εκκλησιασμό στην Παναγία Σουμελά. Στην συνέχεια θα ξεναγηθούμε στην παλιά πόλη της Βέροιας όπου και θα επισκεφθούμε σημαντικά μουσεία της περιοχής. Θα υπάρχει και ελεύθερος χρόνος για φαγητό και καφέ στην πόλη της Βέροιας. Για να δηλώσετε συμμετοχή καθώς επίσης και για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Λ.Ε.Κ. (Υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) Δευτέρα έως και Παρασκευή 6 – 8 μ.μ. στο τηλ: 2341027684.
Ώρα αναχώρησης: 07.30π.μ. Τόπος αναχώρησης: Μπροστά από το γραφείο Kriezis travel. Κόστος συμμετοχής κατά άτομο: 13 ευρώ.