Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 9:30:17 μμ
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011 02:16

Δραστήριος ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωπού

mousikos-syllogos-europou
Πλούσιο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Μ.Π.Σ Ευρωπού για τον Δεκέμβρη! Αρχής γενομένης από την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, η “Χορωδία Γυναικών” καλεσμένη από τον Δήμο Θεσσαλονίκης πήρε μέρος, με μεγάλη επιτυχία, σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Χωριό του Αη-Βασίλη, στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου οι “Ευρωμελωδοί” συμμετείχαν στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που οργανώνει ο “Σύλλογος Παιόνων” στη Γουμένισσα.
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 5 μμ. τη σκυτάλη θα πάρει η “Χορωδία Γυναικών”, η οποία έψαλλε Χριστουγεννιάτικους ύμνους και μελωδίες στην κατανυκτική ατμόσφαιρα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ευρωπού. Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι χορωδίες “Γυναικών Πολυπέτρου” και του “ΚΑΠΗ” Γιαννιτσών.
Στις 22 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη, η χορωδία είναι καλεσμένη σε εκδήλωση που οργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αξιούπολης.
Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων -26 Δεκεμβρίου- το απόγευμα, στο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου Ευρωπού, οι δεξιοτέχνες “Ευρωμελωδοί”, το καμάρι του Συλλόγου, οργανώνουν Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τα μικρότερα παιδιά των μουσικών τμημάτων, τα οποία υπόσχονται να χαϊδέψουν τα αυτιά μας με ουράνιες μελωδίες.