Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021, 7:43:43 μμ
etpa
Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2010 18:43

Δραστηριότητες “Αγ. Τρύφωνα” Γουμένισσας

Συντάκτης:
Στις 3 ιουνίου 2010 ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο νέο Διοικητή του Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Γουμένισσας κ. Αρκούδα. Κατά την εκεί παραμονή τους αναφέρθηκαν σε διάφορα θέματα που αφορουν το νοσοκομείο και το σύλλογο, ενώ δεν παρέλειψαν ν ατου υπενθυμίσουν ότι διαθέτουν τράπεζα αίματος και να διαβεβαιώσουν την άριστη συνεργασία τους με τον πρόεδρο εργαζομένων του νοσοκομείου κ. Ξενοφών Παπαλέξη.

Στις 11 Ιουνίου συμμετείχε στο “2ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του δήμου Φαρσάλων”. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία της χορευτικής παράστασης που δόθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ απέσπασε κολακευτικά σχόλια και ενθουσιώδες χειροκρότημα τόσο για την άριστη εμφάνιση όσο και για τις προσεγμένες φορεσιές.
Συνδετικός κρίκος για την εκεί εμφάνιση του “Αγίου Τρύφωνα” ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αλέκος Κουσιδώνης, στον οποίο μετά το τέλος των χορευτικών παραστάσεων, προσέφερε αναμνηστική πλακέτα η Δήμαρχος Φαρσάλων κα. Μαρία Ίφου λέγοντας ότι οι χορευτές είναι άξιοι πρεσβευτές της Θρακικής ιστορίας και του δήμου Γουμένισσας. Σε ανταπόδοση της φιλοξενίας ο πρόεδρος κ. Αστέριος Τάτσης προσέφερε κρασιά και παραδοσιακά προϊόντα στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Γεώργιο Παππά.
Στις 20 Ιουνίου παρουσιάστηκε το βιβλίο του Διοικητή του Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας κ. Αρκούδα σε σε εκδήλωση του Δήμου με την συνεργασία των πολιτιστικων συλλόγων “Αγιος Τρύφων”, “Παίονες” και “Διογένης ο Σινωπεύς”. Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο σύλλογος “Άγιος Τρύφων” ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση συμμετοχής στη “2η χορευτική συνάντηση Παιόνων” που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Γουμένισσας. Για μια ακόμη φορά το εφηβικό τμήμα χορού άφησε τη σφραγίδα του με το κέφι και τη ζωντάνια του.
Στις 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Τρύφωνα.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον κ. Κουσιδώνη για τη μέχρι τώρα προσφορά του, τη Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Ίφου και τον πρόεδρο του πολιτιστικού οργανισμού Φαρσάλων κ. Παππά, τον κ. Αρκούδα για την πρόταση συνεργασία στην παρουσίαση του βιβλίου του και τέλος την πρόεδρο και το Δ.Σ. των “Παιόνων” για την πρόσκληση στη “2η χορευτική συνάντησή” τους.