Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 1:05:04 μμ
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2009 13:26

Εικαστική παρέμβαση στο 11ο Νηπιαγωγείο

Μια ακόμη εικαστική παρέμβαση πραγματοποίησε η “ΤΕΧΝΗ” στο 11ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς με ένα θέμα σχετικό με τη ζωή κοντά στη φύση. Με τη φιλοσοφία της άποψης “Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις” η “ΤΕΧΗ” ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του εν λόγω Νηπιαγωγείου, πιστεύοντας ότι η εικαστική αυτή παρέμβαση θα εκπέμπει σε μόνιμη βάση το μήνυμα στα μικρά παιδιά “Ζήστε κοντά στη Φύση”.

Επικεφαλής της ομάδας που πραγματοποίησε την εικαστική παρέμβαση ήταν η Κική Βέλκου. Βοήθησαν ουσιαστικά και κ. Μάγια Τσιτσίνοβα, η Βαρβάρα Αθανασιάδου και ο Χρήστος Γιαννέλος, μαθητές του τμήματος Ζωγραφικής της “ΤΕΧΝΗΣ”, καθώς και μικροί μαθητές του τμήματος Δημιουργικής Γραφής.
Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ανάλογες εικαστικές παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν από τους δασκάλους και τους μαθητές της “ΤΕΧΝΗΣ”, σε τοίχο της οδού Βενιζέλου, στο κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Κιλκίς (2 φορές) και στα εξωτερικά ιατρεία αυτής, στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. “Γ. Γεννηματάς” Θεσσαλονίκης και στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς.