Κυριακή, 26 Μαΐου 2024, 12:40:47 πμ
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013 22:43

Έκοψε την βασιλόπιτά της η «Ευκράντη» Πολυκάστρου

eukranth-polykastro
Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 έκοψε την βασιλόπιτά του  ο Σύλλογος Γυναικών Πολυκάστρου ”ΕΥΚΡΑΝΤΗ” στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Πολυκάστρου  (Λ.Α.Φ).
Η προσέλευση  των μελών  του  Συλλόγου  ήταν  πολύ  μεγάλη  και δημιουργήθηκε  το  αδιαχώρητο στην αίθουσα, στοιχείο κι αυτό της επιτυχημένης δράσης του Συλλόγου.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Δωρόθεος και στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης   ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ Χρήστος, ο Δήμαρχος  Παιονίας  ΛΑΠΟΡΔΑΣ Αθανάσιος, ο  οποίος και ανακοίνωσε  την  παραχώρηση  γραφείου  στον  Σύλλογο στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού & Πληροφόρησης  Πολυκάστρου,  ικανοποιώντας  ένα  παλιό  &  πάγιο  αίτημα  του  Συλλόγου,  ο Επιτελάρχης  της  33ης  Μ/Κ  Ταξιαρχίας  καθώς  & εκπρόσωποι  των  Συλλόγων  Μικρασιατών,  Ανατολικορωμυλιωτών,  Σαρακατσαναίων,  Ποντίων, Τριτέκνων, Ρυζίων  και  οι κυρίες   του  Φιλοπτώχου, του  Ι.Ν.Αγ. τριάδος.
Το φλουρί έπεσε στο μέλος του Συλλόγου ΠΑΠΑΔΗΜΑΚΗ Μαρία.
Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί τον Ταξίαρχο της 33ης Μ/Κ  Ταξιαρχίας  κο  ΔΑΛΛΑ Γεώργι, καθώς και το προσωπικό της Λέσχης, που με την βοήθειά τους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.