Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 6:15:46 πμ
Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010 17:21

Εμφάνιση ΚΑΠΗ Κιλκίς

Μια εμφάνιση γεμάτη κέφι και ζωντάνια πραγματοποίησε η χορωδία και το χορευτικό συγκρότημα των δύο ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς, το Σάββατο 29 Μαΐου, σε φεστιβάλ που διοργανώθηκε μ’ αφορμή τον εορτασμό των «Ελευθερίων Κιλκίς». Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Τερζίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε τις συνεχείς προσπάθειες αναβάθμισης του θεσμού του ΚΑΠΗ και στην καθοριστική συμβολή της τρίτης ηλικίας στα πολιτιστικά δρώμενα.

Απ’ τη πλευρά του, ο πρόεδρος του Α’ & Β’ ΚΑΠΗ, κ. Κοσμάς Αβραμίδης, συνεχάρη τα μέλη της χορωδίας και του χορευτικού για τις προσπάθειες και τη συνεισφορά τους και δεσμεύτηκε για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων τους.
Τα δύο συγκροτήματα κατενθουσίασαν τον κόσμο στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς, ενώ ο μαέστρος Δημήτρης Σαλτσίδης και ο χοροδιδάσκαλος Θεόφιλος Πασχαλίδης καταχειροκροτήθηκαν για τον εξαιρετικό συντονισμό των εμφανίσεων.
Προσκεκλημένοι του ΚΑΠΗ ήταν η χορωδία Πολυκάστρου και ο Χορευτικός Σύλλογος Παλατιανού, που πραγματοποίησαν μια εξαιρετική επίσης εμφάνιση, κι έδωσαν το ραντεβού για μια επόμενη συνεργασία.
Το Φεστιβάλ χορωδιών και χορευτικών συγκροτημάτων ΚΑΠΗ διοργάνωσε το προσωπικό της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κιλκίς.