Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 9:29:22 πμ
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011 20:38

Επιτυχής και η 66η αιμοδοσία

akrites-polykastrou-aimodosia
Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο «Σπίτι του Πόντου» στο Πολύκαστρο, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 66η αιμοδοσία, των μελών της τράπεζας αίματος των Ακριτών. Προσήλθαν και αιμοδότησαν εβδομήντα ένας (71) εθελοντές αιμοδότες, μεταξύ αυτών πέντε (5) νέα μέλη, ενισχύοντας το απόθεμα αίματος της τράπεζας και αυξάνοντας τον αριθμό των μελών της τράπεζας σε 910.
Η Διοικούσα Επιτροπή της «τράπεζας αίματος» των ΑΚΡΙΤΩΝ ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει όλα τα μέλη της που προσήλθαν και αιμοδότησαν κατά την 66η αιμοδοσία δείχνοντας στην πράξη την αγάπη τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Ακόμη ευχαριστεί το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Ν.Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Νερατζούλα Καραγίαννη (Ιατρό) τις κες Άννα Κωτσαρή, Δήμητρα Τσογγίδου, Χαρίκλεια Χαρτοματσίδου, Φωτεινή Κάκαρη  και τον κ. Ιωάννη Τοπαλίδη για την άψογη συνεργασία τους.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί τις κες Σοφία Αβραμίδου, Αυγή Χατζηπροδρομίδου, Μαρία Ευθυμιάδου, Δήμητρα Πετρίδου, Μαρία Γούλα, Τασούλα Καρακατσανίδου, Τατιάνα Τοπαλίδου, Μαρία Παυλίδου, Χρηστίνα Φαρσιαρώτου, το «Σούπερ Μάρκετ» Π.Κόϊος και τον κ. Ηλία Ν. Χαρτοματσίδη (αρτοποιό) για τις πίτες-αρτοσκευάσματα κ.α. που ετοίμασαν και προσέφεραν για τους αιμοδότες, τον κ. Δημήτρη Μερεσίδη για την βοήθειά του στην εξυπηρέτηση των αιμοδοτών και του προσωπικού του τμ. Αιμοδοσίας και  τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μόνιμο χορηγό της «τράπεζας αίματος» κ. Μιχάλη Κιουρτσίδη (Β.Ε.Κ. Μ.Δάσος) για την κάλυψη της δαπάνης εντύπου υλικού (αφίσες κτλ.).
Η επόμενη αιμοδοσία 66η θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 04/12/2011 στο «Σπίτι του Πόντου».