Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 5:51:13 μμ
Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012 01:14

Ετήσιος χορός «Αγίου Τρύφωνα»


xoros-ag-tryfon
Ξεχωριστός και λαμπερός υπήρξε ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του Πολ. Συλλόγου «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία τόσο ως προς την προσέλευση του κόσμου και ως προς την ποιότητα της όλης εκδήλωσης.
Μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαράς και κεφιού έδωσαν το παρόν οι φίλοι και τα μέλη, οι οποίοι δεν “απέδρασαν” λόγω της τριήμερης αργίας, αλλά γιόρτασαν τις Αποκριές στο χορό του Συλλόγου.
Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος κ. Αστέριος Τάτσης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε τους χορηγούς και δωροθέτες. Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γκουντενούδης και ο δήμαρχος κ. Λαπόρδας.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. τιμήθηκαν ο κ. Σταύρος Τζιτζίδης και ο κ. Βασίλης Ζαχαριάδης αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό τη συνεχή προσφορά και στήριξη τους προς το σύλλογο.
Το χορευτικό πρόγραμμα άνοιξε το εφηβικό τμήμα που κατενθουσίασε το κοινό και έκλεψε τις εντυπώσεις με τη ζωντάνια που παρουσίασε τους χορούς. Μετά το τέλος της χορευτικής παράστασης ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου κ. Βοσκίδης πρσέφερε ανθοδέσμη στη χοροδιδάσκαλο κ. Ειρήνη Αθανασιάδου.
Το κέφι εκτοξεύθηκε στα ύψη με την εμφάνιση της ορχήστρας του κ. Τ. Ασαρτζή κα φιλική συμμετοχή στο τραγούδι την κ. Μαρίνας Ζωγράφου και Άρη Λιβανού, ενώ στο τουμπερλέκι τον Χρήστο Νίκλη. Το κοινό κατέκλυσε την πίστα και δημιουργήθηκε ένα ασταμάτητο ξεφάντωμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις 3 τα ξημερώματα την παράσταση έκλεψε φίλη του συλλόγου η οποία ερμήνευσε ρεμπέτικα τραγούδια ξεσηκώνοντας τον κόσμο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Γκουντενούδης, ο δήμαρχος Παιονίας κ. Λαπόρδας, ο περιφερειάρχης δασών κ. Παπαδημητρίου, οι πρώην δήμαρχοι Γουμένισσας και Αξιούπολης κ. Πέτσος και κ. Συμεωνίδου, ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Γουμένισσας κ. Παπαλέξης. Επίσης, παρέστησαν εκπρόσωποι των συλλόγων Γουμένισσας Παίονες και Διογένης ο Σινωπεύς, Κάρπης, Τερπύλου, Θρακικής Εστίας Κιλκίς, Παλαιάς Πέλλας, Αιγινίου, Κουφαλίων, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ανατολικής Ρωμυλίας (Π.ΟΣ.Α.Ρ), και του Ιδρύματος Αγίας Τριάδας.
Για μια ακόμα φορά όλοι στήριξαν τις προσπάθειες της δραστήριας διοίκησης και ανταμείφθηκαν στο έπακρο από την ποιοτική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν.