Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 10:20:17 μμ
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 09:54

Γιόρτασαν στις Μάνδρες

mandres


Με κέφι, ζωντανή μουσική και χορό μέχρι πρωίας έγινε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στο μουσικό κέντρο «Πλατάνια» ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανδρών και του Αθλητικού Συλλόγου «Μανδραϊκός» στα πλαίσια των πανηγυρικών εκδηλώσεων για την εορτή του «Αγίου Δημητρίου» προστάτη των Μανδρών.
Η εκδήλωση  άνοιξε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Βασιλειάδη Γ., ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους επισήμους και όλους τους παραβρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά αυτή.
Έπειτα κάλεσε τον Δήμαρχο Γαλλικού, Γεώργιο Θεοδωρίδη, να απευθύνει έναν σύντομο χαιρετισμό. Ο δήμαρχος εξήρε το έργο του συλλόγου, συνεχάρη για τις πρωτοβουλίες και τις εκδηλώσεις, και τόνισε ότι η δημοτική αρχή Γαλλικού θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους συλλόγους των Μανδρών και θα στηρίζει κάθε τους δράση. Επιπλέον, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μεγαλειώδη αυτή συμμετοχή, η οποία, όπως είπε, δείχνει έμπρακτα την ηθική και υλική στήριξη προς τον σύλλογο.
Ακολούθως το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του αθλητικού συλλόγου «Μανδραϊκός», ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδος από το έτος ίδρυσης της μέχρι σήμερα.
Παράλληλα με την εκδήλωση βραβεύτηκαν από τον Π.Σ. Μανδρών όλοι οι μαθητές για την προσπάθεια που κατέβαλλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα ιδρύματα της χώρας μας. Επίσης, ο Α.Σ. Μανδραϊκός βράβευσε παίκτες και στελέχη της ομάδος.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Γαλλικού Γεώργιος Θεοδωρίδης, ο νομάρχης Κιλκίς κ. Μπαλάσκας Ε., οι βουλευτές Ν. Κιλκίς κ. Παραστατίδης Θ. και κ. Φλωρίδης Γ., ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδης Π., ο Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Γιαννόπουλος Κ., ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Γκουντενούδης. ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Τερζίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μάλγαρης, Σεϊτανιώτης και Γαλάνης.