Κυριακή, 26 Μαΐου 2024, 3:37:12 πμ
Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2011 16:41

H πίτα του ΚΑΠΗ Κιλκίς

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας που διοργάνωσε το  ΚΑΠΗ Δ. Κιλκίς, τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, στο εντευκτήριο του Α' ΚΑΠΗ. Τη βασιλόπιτα  ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Εμμανουήλ, ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε στην προσφορά της τρίτης ηλικίας στις νεότερες γενιές και τη σημαντική συνεισφορά της στην πρόοδο του τόπου μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ευχές και χαιρετισμό που απηύθυνε ο νέος Πρόεδρος του  Α' & Β' ΚΑΠΗ κ. Νίκος Αβραμίδης. Ο κ. Αβραμίδης επισήμανε την αναγκαιότητα για  ποιοτική αναβάθμιση και εξέλιξη του θεσμού του ΚΑΠΗ ενώ τα εύσημα απέδωσε στις ομάδες δραστηριοτήτων του (χορωδία-χορευτικό) για τις εμφανίσεις και τη δράση τους. Δεσμεύτηκε, ακόμη, για ενίσχυση και επέκταση των δραστηριοτήτων του ΚΑΠΗ, όπως και για την προώθηση συνεργασιών με άλλα ΚΑΠΗ. Ακολούθησαν ευχές από τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Μπαλάσκα, ο οποίος, εκτός των άλλων, τόνισε τη σημαντική συμβολή των προγραμμάτων Κοινωνική Μέριμνα και Βοήθεια στο Σπίτι στην αξιοπρεπή και υγιή διαβίωση των ηλικιωμένων που ζουν μόνοι και που δεν είναι δυνατόν να αυτοεξυπηρετηθούν. Εξέφρασε μάλιστα τη στήριξή του στον αγώνα των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή δουλειά και δήλωσε ότι θα είναι έμπρακτα στο πλευρό τους σε κάθε ενέργειά τους.
Την παράσταση "έκλεψε" με την εμφάνισή της η χορωδία του ΚΑΠΗ, η οποία καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Ακολούθησε χορός και τραγούδι από τα μέλη, γεγονός που κατέδειξε τη διάθεση της τρίτης ηλικίας για διασκέδαση και ψυχαγωγία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων.
Τα μέλη του ΚΑΠΗ ανανέωσαν με ενθουσιασμό το ραντεβού τους για επόμενες δράσεις και εκδηλώσεις τους ερχόμενους μήνες.