Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 4:22:12 πμ
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 09:35

Η νέα παράσταση του Αλεξάνδρου Τσουβέλα είναι εδώ και θα λέει Αλήθειες - Τετάρτη 8/3 στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς

Η νέα παράσταση του Αλεξάνδρου Τσουβέλα είναι εδώ και θα λέει  Αλήθειες.

Αλήθειες της καθημερινότητας 


Αλήθειες της διπλανής πόρτας 
Αλήθειες για την ζωή του 
Αλήθειες για την ζωή σας 

Όπως και να χει ο Αλέξανδρος λέει πάντα την δίκη του αλήθεια με μια οπτική που όλοι νιώθουμε και ζούμε ! 

Αλήθεια; Είστε έτοιμοι για μια παράσταση με πολύ story telling , με πολλές ερωτήσεις αλλά και στιγμές που εσείς οι ίδιοι γίνεστε πρωταγωνιστές ; 

Εμείς είμαστε …

Εισιτήρια : https://www.more.com/theater/aleksandros-tsoubelas-kilkis/

Αλέξανδρος Τσουβέλας
Ο Αθηναίος κωμικός αποτελεί φαινόμενο για τα εγχώρια δεδομένα αφού η επιτυχία του είναι σχεδόν ανεπανάληπτη. Τα τελευταία 5 χρόνια μετράει εκατοντάδες SOLD OUT παραστάσεις  σε  Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη! 

Μπορεί να δραστηριοποιείται ως κωμικός εδώ και περίπου 7 χρόνια, όμως, έπειτα από την πρώτη guest συμμετοχή του σε ένα βίντεο του Netwix έγινε από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στις νέες ηλικίες. 
Η δική του εκπομπή, το «Οδηγίες Χρήσης», «Τίνος είσαι΄ συ»,  είναι μια κωμική εγκυκλοπαίδεια αφιερωμένη στα στερεότυπα των καθημερινών ανθρώπων και όχι μόνο. Παράλληλα με το Youtube θα τον ακούσεις και καθημερινά στο ραδιόφωνο και πιο συγκεκριμένα στη συχνότητα του bwin ΣΠΟΡ FM από τις 8.00 έως τις 10.00 όπως επίσης μπορείς να τον δεις στην COSMOTE TV στην εκπομπή στο "ΣΤΟ ΠΛΕΧΤΟ"

MANAGEMENT-ΠΑΡΑΓΩΓΗ: NG.ART.PRODUCTIONS EE, www.evengart.gr

Fb: NG.Art.Productions    /     Ιnstagram: ng.art.productions    /    TikTok: ngartproductions    / Τηλέφωνο Επικοινωνίας 6977813066