Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021, 2:39:05 μμ
etpa
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2007 08:18

Κλασσικά αυτοκίνητα θα βολτάρουν στο Κιλκίς

Συντάκτης:
Η Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας διοργανώνει την “12η Μακεδονική Πλοήγηση”, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και την Κυριακή 21 Οκτβρίου, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Νεολαίας, εντάσσοντας την εκδήλωση στα “ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ”.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο νομό Κιλκίς. Θα έχει την υποστήριξη της HELLAS SERVICE.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί, μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης το πρωινό του Σαββάτου στις 20 Οκτωβρίου του 2007. Η κατεύθυνση που θα ακολουθηθεί θα είναι προς Πολύκαστρο-Πάικο (Σκρα) με ανασυγκρότηση των αυτοκινήτων και δίωρη στάση.
Στη συνέχεια, περνώντας τη Γουμένισσα και τη Λίμνη Δοϊράνη, τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στο Κιλκίς όπου και θα διανυκτερεύσουνε μέσα στην πόλη του Κιλκίς, κλείνοντα το Α’ αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης.
Την επομένη, Κυριακή 21 Οκτωβρίου, νωρίς το πρωί με εκκίνησ την κεντρική πλατεία της πόλης του Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί δεξιοτεχνία στην πόλη του Κιλκίς. Θα γίνει επίσκεψη στο Σπήλαιο του Κιλκίς -ένα από τα 10 μεγαλύτερα του κόσμου- επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, εν έτη κατασκευής 1830, καθώς και στο Λαογραφικό Μουσείο, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο και τη δεύτερη ημέρα του αγωνιστικού προγράμματος.
Το μεσημέρι της  Κυριακής 21 Οκτωβρίου, στην ευρύτερη περιοχή του νομού Κιλκίς, θα γίνει η απονομή επάθλων και κυπέλλων στους νικητές του αγώνα και των αναμνηστικών στους συμμετέχοντες.