Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 11:39:57 πμ
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 23:16

Κοπή βασιλόπιτας 2023 του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ"

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ" έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτά του σε γνωστό καφέ της πόλης.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Κωνσταντίνος Τσιαρόγας, ο οποίος καλωσόρισε και στην συνέχεια ευχήθηκε του παρευρισκόμενους να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Καραφύλτση, για τις δικές της ευχαριστίες και ευχές.

 

Η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δροσιά Γαλούπη έκανε αναδρομή στο 2022 και ανέφερε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο έτος.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Νικόλαος Σταυρόπουλος. Τυχερή για το νέο έτος ήταν η κ. Τασούλα Περπερίδου, η οποία έτυχε το φλουρί και παρέλαβε ένα κόσμημα "Κωνσταντινάτο" από το Σύλλογο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης, ο Αντιδήμαρχος Αθανάσιος Τζούρτζος, η Αντιδήμαρχος Μαρία Παλάνη, ο Αντιπρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Παιονίας Γεώργιος Βασιλειάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καπετάνης Ευάγγελος, ο τοπικός σύμβουλος Αναστάσιος Περπερίδης ως εκπρόσωπος της Κοινότητας Γουμένισσας, η Πρόεδρος της Καστανερής Αλεξάνδρα Πάντη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γκουντενούδης, ο π. Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Αλίρης, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της Γουμένισσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Παιονίας Αθανάσιο Τζούρτζο για την προσφορά της Βασιλόπιτας καθώς και για όλα τα βασιλοπιτάκια που προσφέρθηκαν στο κοινό.

Επίσης, ευχαριστεί όλα τα καταστήματα της Γουμένισσας για την προσφορά δώρων για την λαχείο φόρο αγορά, καθώς και όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.