Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 1:26:02 μμ
Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 17:07

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του "Αγίου Τρύφωνα" για τη γιορτή της Μητέρας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας που διοργάνωσαν οι Ανατολικορωμυλιώτες της Γουμένισσας. Με μία πολύ όμορφη εκδήλωση σε γνωστό καφέ  ο σύλλογος του "Αγίου Τρύφωνα" γιόρτασε τη Γιορτή της Μητέρας το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 στις 17:30 το απόγευμα.

Ομιλήτρια ήταν η εκπαιδευτικός κ. Μαρία Κεχαγιά η οποία τόνισε τον καθοριστικό ρόλο της μητέρας στην ανάπτυξη του παιδιού. Καθ όλη τη διάρκεια της ομιλίας ήταν περιτριγυρισμένη από μαθητές της οι οποίοι στο τέλος ανάγνωσαν  ποιήματα που είχαν γράψει.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε όλες  τις μητέρες ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής και αναγνώρισης της ανιδιοτελούς προσφοράς στην οικογένεια και εν συνόλω στην κοινωνία. 

Σε εκείνες που έγιναν νωρίς μητέρες, σε εκείνες που έγιναν αργότερα. Σε όσες γέννησαν φυσιολογικά ή με καισαρική. Σε όσες θήλασαν και σε όσες δεν μπόρεσαν. Σε εκείνες που τα κατάφεραν και σε εκείνες που προσπαθούν ακόμα. Στις εργαζόμενες και στις άνεργες. Στις μητέρες που παραμένουν στοργικά δίπλα μας, μα και σε όσες φύγανε. Στις γυναίκες που αγωνίζονται να γίνουν μανούλες και σε εκείνες που αγκάλιασαν με στοργή "παιδιά της καρδιάς", που χρειάζονταν όσο τίποτα μια οικογένεια. Και τέλος στις μητέρες στις εμπόλεμες περιοχές που αγωνίζονται για τη ζωή των παιδιών τους.

Κατά την είσοδο τους προσφέρθηκαν στις κυρίες από ένα γλαστράκι, προσφορά της φαρμακοποιού κ. Μαρίας Λασπιά και από ένα γλυκό  προσφορά της κ. Δήμητρας Δάρτση (ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΕΣ).

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς, τους δωροθέτες και όλες τις κυρίες και τα μέλη του συλλόγου για τη διαρκή στήριξη.