Ο καθηγητής γαστρονομίας σεφ και σομελιέ Κ. Γιώργος Παλησίδης και ο Ιταλός σεφ και ιδιοκτήτης του καταστήματος Mare e monti στο Πανόραμα Pasquale Lembo, ανέλαβαν να μας αναδείξουν μέσα από το μενού που παρουσιάστηκε τις νέες τάσεις στην εστίαση.
Στο μενού ημέρας οι καλεσμένοι μας μπορούσαν να γευτούν μοσχαρίσια μπριζόλα ωρίμανσης από την κρεαταγορά Χατζηαγγελίδης, φρέσκα ζυμαρικά μαγειρεμένα μέσα σε κεφάλι grana padano, καθώς και εξαιρετικά ορεκτικά και σαλάτες.
Το γεύμα συνόδευσε κρασί λευκό, ροζέ και κόκκινο από το οινοποιείο Βαλτάρα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαιτέρως όσους συνεργάστηκαν για να γίνει αυτή η εκδήλωση.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη συνάντηση γευσιγνωσίας στο κατάστημά μας, Ναυμαχίας Έλλης 5, δίπλα στο Δημοτικό Κατάστημα Γουμένισσας.
Χρήστος Τουλούπης