Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 9:33:43 πμ
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011 02:35

Μια συναυλία τόσο διαφορετική, τόσο όμορφη

synaulia
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρωτότυπη συναυλία, με πρωταγωνιστές στην πλατεία του Θεάτρου Λόφου Κιλκίς δικηγόρους και μηχανικούς του νομού Κιλκίς. Επιτυχία που δεν αφορά μόνο τη μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή του κόσμου, αλλά κυρίως την εξαιρετική εμφάνιση των… τραγουδιστών και το πάθος που έδειξαν στην πρώτη τους παρουσία επί σκηνής.
Ηταν μια βραδιά γεμάτη πολιτισμό και δημιουργία κι ελπίζουμε να γίνει ένας πετυχημένος θεσμός για το Κιλκίς, ζηλευτός σε όλη τη χώρα.
Η συναυλία ξεκίνησε με πέντε νεανικά μουσικά σχήματα, με τα οποία τραγούδησαν: Γιώργος Χαριτωνίδης, Χριστίνα Στεφανίδου, Μπάμπης Αθανασιάδης, Σοφία Γαβρά και Κώστας-Μίκι Ρουκ, ενώ παρουσιαστές ήταν η Πάολα Χαραλαμπίδου και ο Δημήτρης Τσαντάκης.
Στο τραγούδι συμμετείχαν:
Από τους Δικηγόρους οι: Άννα Φαχουρίδου, Χριστίνα Χαραλαμπίδου, Σταμάτης Κανταρτζής, Θεοδώρα Παπαδοπούλου, Ειρήνη Νικολάου, Αγγελική Παπαδοπούλου, Λευτέρης Παυλίδης και Τριαντάφυλλος Πέτρογλου.
Από τους Μηχανικούς οι: Όλγα Λαμπριανίδου, Εύη Κουγιουμτζόγλου, Αντρέας Κεσίδης, Ηλίας Αμοιρίδης, Λένα Αναστασιάδου, Μένη Μελετιάδου, Γιάννης Σαββόπουλος, Στέλιος Χαριτίδης και Ζωή Τζήμητρα.
Η οργάνωση και η παραγωγή έγινε από το Studio Accordo, με τη συμπαράσταση του Δήμου Κιλκίς και των Συλλόγων των Δικηγόρων και Μηχανικών του Νομού.
Η ενορχήστρωση των τραγουδιών ήταν του Νίκου Σπυρλιάδη. Τα κείμενα που διαβάστηκαν ήταν του Ανδρέα Κεσίδη και της Μένης Μελετιάδου.

Ευχαριστήριο

Ο Νίκος Σπυρλιάδης, ως διοργανωτής της συναυλίας, ευχαριστεί τους Δικηγόρους και Μηχανικούς που συμμετείχαν, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, τους μουσικούς που έπαιξαν, τους χορευτές και τα νεανικά συγκροτήματα τα οποία άνοιξαν τη συναυλία. Επίσης, ευχαριστεί το Σύλλογο Δικηγόρων, το Σύλλογο Μηχανικών και το Δήμο Κιλκίς για την υποστήριξή τους.
Τέλος, θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του αυτή τη συλλογική προσπάθεια και υπόσχεται πως το Studio Accordo σκοπεύει να πραγματοποιήσει αντίστοιχες εκδηλώσεις στο μέλλον.