Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 2:23:40 πμ
Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008 07:56

Ο Αη Βασίλης στο Ελευθεροχώρι

Η συμφωνία έκλεισε από τον Αύγουστο. Εμείς θα παραχωρούσαμε τα νερά του Αγιάκ και  κάμποση παραποτάμια έκταση στον Αη Βασίλη κι εκείνος φέτος, Παραμονή Πρωτοχρονιάς,  θα μοίραζε παιχνίδια στα παιδιά και μεζονέτες στους μεγάλους! Βλέπετε ο δικός μας Άγιος δεν μοιάζει σαν κάτι άλλους οφσόρηδες και μοναχοφάηδες.


Συμφωνημένα τα είχαμε όλα. Αν διακρίνετε μια κάποια επιφύλαξη ορθώς τη διακρίνετε. Με τις αδέσποτες μολότοφ και τις «συστημένες» σφαίρες από «τσαμπουκάδες» πιστολέρο που …κυκλοφορούν ποιος νοιώθει ασφαλής και σίγουρος πως θα βρεθεί στην ώρα του και σώος στον προορισμό του;
Με επιφύλαξη σάς προσκαλούμε φέτος στη πρωτοχρονιάτικη γιορτή στην αυλή του Δημοτικού μας Σχολείου. Όμως εσείς να το ρισκάρετε και νάρθετε. Αν τα καταφέρει κι ο Άγιος, θα μετράτε τα κέρδη σας και άκρη δεν θα βρίσκετε.
Για τους ρομαντικούς που δεν θέλουν μεζονέτες θα υπάρχουν και πιο ταπεινά δώρα.
Ελάτε να γίνουμε πολλοί και λόγο στο λόγο ν’  αυγατίσουμε την χαρά μας στις δύσκολες μέρες που ζούμε. Θα μας βοηθήσουν άλλωστε  τα παιδιά μας που όπως κάθε χρόνο θα «κλέψουν την παράσταση».

ΥΓ. Αν δείτε φωτιές από μακριά μην τρομάξετε. Οι δικές μας «μολότοφ» χρησιμεύουν ως οδοδείκτες και σηματωροί.  Και το κυριότερο: είναι στεριωμένες στο έδαφος.

Από το δ.σ. του συλλόγου