Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 4:57:22 πμ
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 11:51

O Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς ευχαριστεί τα μέλη του που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στη δράση ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ του Χαμόγελου του Παιδιού

O Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τα μέλη του, που με προθυμία ανταποκρίθηκαν θετικά στη δράση της προληπτικής ιατρικής "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ", την οποία πραγματοποίησε το "Χαμόγελο του παιδιού" στον Δήμο Κιλκίς από τις 8 έως τις 12 Απριλίου.

Οι ιατροί προσέφεραν εθελοντικά και με αυταπάρνηση τις υπηρεσίες τους στη δράση αυτή, δείχνοντας την ευαισθησία τους και τιμώντας το λειτούργημά τους. Με υπευθυνότητα και ανθρωπιά στήριξαν την εβδομάδα της προληπτικής ιατρικής και με την πολύτιμη συμβολή τους εξετάστηκαν πολλά παιδιά του τόπου μας.

 Ευχαριστούμε θερμά τους:

Κουλίνα Κωνσταντίνα - Παιδίατρο

Νάνου Άννα - Παιδίατρο

Καραγιώργη Ελισάβετ – Οφθαλμίατρο

καθώς και τους ειδικούς και ειδικευόμενους Οφθαλμίατρους, Παιδίατρους και Ωτορινολαρυγγολόγους του νοσοκομείου, που συμμετείχαν εθελοντικά στη δράση αυτή.

 Τέλος, συγχαίρουμε το "Χαμόγελο του παιδιού" για την πρωτοβουλία του και το συνολικό του έργο όλα αυτά τα χρόνια. Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς στηρίζει και επικροτεί πάντα τέτοιου είδους δράσεις και πρωτοβουλίες.

  Με τιμή

Ο Πρόεδρος

  Παναγιωτίδης Βλαδίμηρος