Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023, 8:37:17 πμ
Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 09:26

“Ο Μικρός Πρίγκιπας” ταξιδεύει στα σχολεία του ν. Κιλκίς

Η πρώτη παιδική παραγωγή της PlayTime Productions έρχεται να ξεδιπλώσει την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ στα σχολεία του ν. Κιλκίς, ενώ η παράσταση θα «τρέχει» για όλη την σχολική σεζόν 2022-2023.

 

Η ιστορία του πιο γνωστού παραμυθιού όλων των εποχών, ξετυλίγεται από τρεις καλλιτέχνες, που παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν ζωντανά στην σκηνή, ζωντανεύοντας στην σκηνή όλους τους αγαπημένους ήρωες του παραμυθιού και όλες τις περιπέτειες που έζησε ο μικρός πρίγκιπας στο ταξίδι του. Μια παράσταση, φτιαγμένη για τους μικρούς και τους μεγάλους μας φίλους, με πολύ χιούμορ αλλά και παιδικότητα, που χρησιμοποιεί σε αρμονία τις τρεις διαφορετικές τέχνες (χορός, τραγούδι, θέατρο) για να ξετυλίξει τα υπέροχα νοήματα που κρύβει το υπέροχο παραμύθι του Εξυπερύ.

Υπόθεση

Την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, μας την αφηγείται ο πιλότος, που μετά από ένα ατύχημα στην έρημο, γνωρίζει τον μικρό πρίγκιπα και αποκτάει έναν σπουδαίο φίλο. Εκεί, του αφηγείται όλο του το ταξίδι, τον δικό του πλανήτη και το τριαντάφυλλο που έχει στην καρδιά του και το φροντίζει, το ταξίδι του σε πλανήτες όπου γνώρισε πολλούς παράξενους μεγάλους, με τελευταίο του σταθμό την γη. Μέσα από τις περιπέτειες του, γνώρισε πολλά πλάσματα αυτού του σύμπαντος, έκανε φίλους και μοιράστηκε όμορφες στιγμές, καταλήγοντας πως… “μόνο με την καρδιά βλέπει κανείς αληθινά”.

Διασκευή από το πρωτότυπο έργο: Έμμα Χαραλαμπίδου

Σκηνοθεσία: Άγγελος Κουρέπης

Χορογραφίες: Λευτέρης Κωνσταντίνου

Μουσική: Γιώργος Μαγαλιός

Στίχοι τραγουδιών: Άγγελος Κουρέπης, Λευτέρης Κωνσταντίνου

Οργάνωση παραγωγής: Έμμα Χαραλαμπίδου

Παραγωγή: PlayTime Productions

Επί σκηνής οι: Αγγελική Κοτσιαλή, Βαγγέλης Πέτρου, Γιώργος Μαγαλιός.