Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 5:04:58 πμ
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 13:09

Ο Μουσικός Σύλλογος Jam έκοψε την πίτα του

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, στον χώρο του Μουσικού Συλλόγου Jam, επί της οδού Κ. Γαβριηλίδη 15 στο Κιλκίς, κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Παρευρέθηκαν τα μέλη του Συλλόγου και πολλοί φίλοι της μουσικής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, ιδιαίτερα, για την παρουσία τους:

Τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Καζαντζίδη Αναστάσιο, τον πρόεδρο της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς Τσαουσίδη Κωνσταντίνο, τη Φωτογραφική ομάδα Κιλκίς, την κυρία Αναστασία Δημάκη και την κυρία Μαριλένα Λούνη που εκπροσώπησαν την Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών και την ομάδα Aidos, την κυρία Ιωάννα Κοζανίδου πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων και Αρχηγό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Κιλκίς, τον κύριο Τάσο Αβραμίδη, πρόεδρο του Συλλόγου Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς (ΧΩ.Μ.Α.) και τον κύριο Αθανάσιο Καριοφύλλη, πρώην Τοπικό Πρόεδρο Κοινότητας Κιλκίς, τον πρόεδρο του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης του ΔΙ.ΠΑ.Ε Κιλκίς κύριο Χάρη Μαρκόπουλο.

Τέλος,

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, του φίλους και τα μέλη, που είστε δίπλα μας σε κάθε βήμα αυτής της προσπάθειας, που μόνος σκοπός της είναι να αυξηθεί η αγάπη και η ενασχόληση με τη μουσική, από τη νέα γενιά.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.