Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020, 1:57:45 μμ

Πολιτιστικά

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος του Κιλκίς θα χαρίσει λίγες ακόμη σταγόνες ‘’Ευτυχίας’’ στους φίλους της έβδομης τέχνης που δεν μπόρεσαν, λόγω και των υγειονομικών μέτρων κατά του Covid -19 για την αποφυγή συγχρωτισμού, να απολαύσουν την καινούρια δημοφιλή παραγωγή που σάρωσε στα βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 23:27

Ξεκινούν τα χορευτικά της Θρακικής Εστίας Κιλκίς

Συντάκτης:

Το παρόν Δ.Σ. και ο νυν Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Κιλκίς, "από την πρώτη μέρα κιόλας εφόσον και ανέλαβε, τότε αρχές του 2019, έδειξε ότι είναι γεμάτο ενέργεια, ιδέες και αγάπη για τον πολιτισμό, την παράδοση και την ιστορία. Κάναμε πολλά, δώσαμε πολλά προς το κοινό, πήραμε Ανταπόκριση και Αγάπη.

Όταν κλείνει μια εκδήλωση όμορφα, νοιώθεις την επιθυμία να ευχαριστήσεις όλους τους συνεργάτες, τους συντελεστές, καθώς και το κοινό στο οποίο απευθυνόταν η εκδήλωση.
Και στην περίπτωσή μας, τους προσκυνητές, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τους συγχαίρουμε για την ευλάβεια, την αξιοπρέπεια, την ευγένεια και την εν γένει τους συμπεριφορά, στοιχεία που συνετέλεσαν στην καθ΄ όλα ομαλή ολοκλήρωση και των Ιερών Λειτουργιών και των εκδηλώσεων.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (2-9-2020)

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 18:42

Πανηγυρίζει η Ευκαρπία Κιλκίς

Συντάκτης:

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Γεννήσεως της Θεοτόκου στην Ευκαρπία Κιλκίς, τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και συγκαλεί όλους τους ευσεβείς Ορθοδόξους Χριστιανούς στις Ιερές ακολουθίες:

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, ώρα 6:30μ.μ., Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και Λιτανεία Ιεράς Εικόνας.

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, ώρα 7π.μ., Πανηγυρικός Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Παράκληση.

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 13:20

Έναρξη μαθημάτων από τον Σκακιστικό Όμιλο Κιλκίς

Συντάκτης:

Ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς ξεκινάει ξανά τη λειτουργία του με ολιγομελή τμήματα και μειωμένη μηνιαία συνδρομή, από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020.

Θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (αριθμός μαθητών και αποστάσεις, υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους, συχνή των απολύμανση εγκαταστάσεων και τακτική καθαριότητα).

Καλοκαίρι 2014! Ακούγεται πως δεν θα λειτουργήσει ο θερινός κινηματογράφος «Δημήτρης Ζωηρός»! Κάποιοι πολίτες του Κιλκίς που δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι το καλύτερο καταφύγιο των καλοκαιρινών βραδιών στην πόλη μας, με την μεγάλη οθόνη, το πράσινο, τη θέα των άστρων και του φεγγαριού, δεν θα λειτουργήσει, αποφασίζουμε να παρέμβουμε και να κρατήσουμε σε λειτουργία τον κινηματογράφο έως και το καλοκαίρι του 2016.

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 09:20

Εθελοντική αιμοδοσία στον Εύρωπο

Συντάκτης:

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει η Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Ευρωπού, το ερχόμενο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.

Η αιμοδοσία θα γίνει  με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού, στο παλιό δημοτικό σχολείο Ευρωπού, από τις 9:30 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι.

Σε 5’ λεπτά σώζεις μια ζωή, είναι το σύνθημα της Ομάδας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΣΠΡΟΥ & ΑΞΙΟΧΩΡΙΟΥ. Πολιτιστικός Σύλλογος "Ανατολική Ρωμυλία" - Τ.Κ. ΑΣΠΡΟΥ. Πολιτιστικός Σύλλογος "Αμυδών" - Τ.Κ. ΑΞΙΟΧΩΡΙΟΥ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020, ΩΡΑ 10:00 - 12:30 ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΞΙΟΧΩΡΙΟΥ.

27η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - 14ο Έτος προσφοράς Ζωής.

H «Γκόλφω» του Σπυρίδωνος Περεσιαδη, η εξαιρετικά επιτυχημένη καλοκαιρινή παραγωγή του ΚΘΒΕ, σε σκηνοθεσία-δραματουργική επεξεργασία Χρήστου Παπαδημητρίου, θα παρουσιαστεί, σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς, στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στις 21.00. Είσοδος ελεύθερη.