Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021, 12:15:37 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Η βιομηχανία ΦΑΙΔΩΝ ανταποκρινόμενη στις αυξημένες ανάγκες του Γενικού νοσοκομείου Κιλκίς, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της έξαρσης της πανδημίας, προσέφερε 400 στολές προστασίας COVID για το υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (12-12-2015)

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Κιλκίς "ΝΗΡΕΑΣ" προσπαθώντας να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες των καιρών, αλλά και να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής κοινότητας θα υλοποιήσει τα εξής διαδικτυακά σεμινάρια:

Ευχές από την Αναγέννηση Πλαγιάς (Χριστούγεννα / 2021)

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 20:29

Κιλκίς, στην παραλία τ' ουρανού!

Συντάκτης:

Κιλκίς, στην παραλία τ' ουρανού, λίγο πριν ξυπνήσει ο ήλιος!

Ευχές του δημάρχου Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη, για τα Χριστούγεννα και το 2021

Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 19:00

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Δήμου Κεσίδη

Συντάκτης:

Πρόσφατα θρηνήσαμε τον χαμό ενός σκαπανέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμος Κεσίδης υπηρέτησε  για ένα τέταρτο του αιώνα το κοινωνικό σύνολο, μέσα από διάφορες αιρετές θέσεις.

Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε η 33 Μ/Κ Ταξιαρχία του Πολυκάστρου, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο. Η Ταξιαρχία ενίσχυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παιονίας προσφέροντας διάφορα αγαθά και έστειλε το δικό της μήνυμα αλληλεγγύης εν’ όψη των Χριστουγέννων.

Εξαναγκαζόμαστε και υποχρεούμεθα να εκφράσουμε ευθαρσώς όχι απλώς την ψυχική κόπωση, αλλά την οριακή ψυχολογική απόγνωση του λαού και μάλιστα την διογκούμενη αγανάκτηση του εκκλησιαστικού σώματος για την ολοκληρωτική φίμωση και την κατάργηση του στοιχειώδους συνταγματικού δικαιώματος στην παραμικρή ελευθερία ενάσκησης της θρησκευτικής λατρείας (ας το διατυπώσω με μια νομική φόρμα). Σε αντίθεση με άλλες μαζικές διοργανώσεις και συγκεντρώσεις, τόσο “παράταιρα παραδεκτές” στα αυστηρά υγειονομικά πλαίσια.

Πλησιάζοντας τα Χριστούγεννα, η μεγάλη αυτή εορτή της πίστεώς μας, η γιορτή της αγάπης και της χαράς, εν μέσω της σφοδρής πανδημίας που ταλανίζει όλες τις πτυχές της ζωής μας, καλούμαστε να ετοιμαστούμε για να υποδεχθούμε τον νεογέννητο Χριστό στις ψυχές και τις καρδιές μας.