Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020, 5:08:35 μμ

Πολιτιστικά

Πριν  λίγες  μέρες  μιλήσαμε  για  έναν  κρυμμένο  θησαυρό, για  μια  μυστική  ευχή, για  ένα  σιωπηλό  όνειρο  και  για  έναν  κοινωφελή  σκοπό  που  περιμένει  να  επιτευχθεί.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (10-10-2015)

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα θα πραγματοποιηθούν φέτος την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, στην πόλη του Κιλκίς, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (9-10-2015)

Με σύνθημα ‘’Με το αίμα μου σώζω μια ζωή’’ και με τη συνεργασία τοπικών κοινωνικών φορέων ο Δήμος Κιλκίς προγραμματίζει νέα εθελοντική αιμοδοσία την ερχόμενη Παρασκευή 16 Οκτωβρίου.

Στη διοργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας συμμετέχουν το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Κιλκίς, το παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς και το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς.

Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 14:52

Ημερίδα του ΣΗΠΕ στη Θεσσαλονίκη

Συντάκτης:

Ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης για τη προσαρμογή εργαζομένων στις νέες αναπτυξιακές απαιτήσεις μέσω καινοτόμων δράσεων κατάρτισης και πιστοποίησης επίκαιρων γνώσεων και δεξιοτήτων» διοργανώνει την 3η Συνάντηση Εργασίας (3rd Workshop), προκειμένου να ανταλλάξει εμπειρίες και καλές πρακτικές, αλλά και να κεφαλαιοποιήσει τη προστιθέμενη αξία των αποτελεσμάτων από τη μέχρι τώρα πορεία του έργου, συνδέοντας την αναβάθμιση δεξιοτήτων με τη βελτίωση των συνθηκών εύρεσης απασχόλησης και εργασιακής κινητικότητας στο πεδίο του ημερήσιου περιφερειακού Τύπου.

Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 11:53

Επιστροφή στη βιβλιοθήκη!

Συντάκτης:

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς συνεργάζεται ξανά με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος για νέες δράσεις κάθε μήνα!

Ξεκινάμε τον Οκτώβριο με την πρώτη μας δράση και βάζουμε στόχο να «γκρεμίσουμε» τα τείχη της αδικίας ή να τα μετατρέψουμε σε τείχη της ελπίδας!

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός των ΕΙΔΗΣΕΩΝ είναι περήφανος για τους συνεργάτες - αρθρογράφους του

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (8-10-2020)

Την Κυριακή στις 4 Οκτωβρίου 2020 διεξήχθησαν στα Γραφεία της Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" οι προβλεπόμενες από το καταστατικό εκλογές για την ανάδειξη του νέου 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και της τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής. Τα εκλεγέντα μέλη την Τρίτη 6 Οκτωβρίου συγκροτήθηκαν σε σώμα με την παρακάτω κατανομή αξιωμάτων: