Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021, 1:23:27 πμ
etpa

Πολιτιστικά

Με αισθήματα βαθύτατης λύπης εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και στους οικείους του Χανοζίδη Θωμά (ΒΑΡΕΛΟΦΡΩΝΕΣ), για τον πρόωρο και ξαφνικό θάνατό του.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (1-12-2020)

Οι Άγιοι της Εκκλησίας μας αποτελούν για τους ορθόδοξους Χριστιανούς το καταφύγιο τους, το απάνεμο λιμάνι τους, την παρηγοριά και την ελπίδα τους!

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε με απόλυτη όπως πάντα επιτυχία, ο κύκλος των προγραμματισμένων αιμοδοσιών για το έτος 2020, των μελών της τράπεζας αίματος των “Ακριτών” Πολυκάστρου.

Ένας ακόμη κληρικός της Μητροπόλεως Λαγκαδά έφυγε από κοντά μας, χτυπημένος από τον κορονοϊό. Ο αρχιμανδρίτης π. Λουκάς Λαλόπουλος, ιεροκήρυξ της Μητροπόλεως Λαγκαδά. Ο π. Λουκάς νοσηλευόταν εδώ και αρκετό καιρό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης σε κρίσιμη κατάσταση.

Μετάδοση Εσπερινού Πολιούχων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (28-11-2015)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (27-11-2020)

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 19:00

Το μήνυμα της ενωμένης Εθνικής Αντίστασης

Συντάκτης:

Τιμή και δόξα στους ήρωες αγωνιστές της ενωμένης εθνικής μας αντίστασης. Με αίσθημα ευθύνης όλες οι αντιστασιακές ομάδες, παραμέρισαν τις επιμέρους διενέξεις και ενωμένοι με την εθνική ομοψυχία που τους διέκρινε, έκαναν το μεγαλείο της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου.

Μονή Οσίου Νικοδήμου στον Πεντάλοφο της Γουμένισσας και στις πλαγιές του Πάικου...