Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 12:59:36 πμ

Πολιτιστικά

Η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυπέτρου συμμετείχε στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών στην Αιδηψό Εύβοιας με δύο εμφανίσεις το Σάββατο 29 Ιουνίου και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024.

Ένα διαφορετικό φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μικροί και μεγάλοι στο Κιλκίς, πολύ διαφορετικό από όλα τ’ άλλα. Πρόκειται για το MRC JUNIOR ROBOTICS FESTIVAL,  με την φροντίδα της MICROstudies ROBOTICS και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Παιόνων Γουμένισσας ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Πέτρου, συμμετείχε στις πανηγυρικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν προς τιμή των «Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου» το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024, στις 9:45 το βράδυ. Η παρουσία τους λάμπρυνε και ξεχώρισε στις πανηγυρικές εκδηλώσεις της Κοινότητας.

Η πρώτη θεατρική παράσταση της πειραματικής παιδικής Θεατρικής Σκηνής της Τέχνης, από παιδιά για παιδιά ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των παραστάσεων της!!!

Ο Εγωιστής Γίγαντας

του Oscar Wilde

Για μία παράσταση στο Κιλκίς Δευτέρα 8 Ιουλίου

1η Καλοκαιρινή Γιορτή Παιδιού 2024 στο Ίσωμα Κιλκίς, από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ισώματος Κιλκίς "Ο Καπετάν Ράμναλης", την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, στις 7:30 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ισώματος.

Δήμος Κιλκίς: Συναυλία Γιώργου Μαργαρίτη με ελεύθερη είσοδο στο Θέατρο Λόφου την Παρασκευή 5/7

Με δυο παιδικές παραστάσεις ξεκινά του Πολιτιστικό Καλοκαίρι του δήμου Κιλκίς στο Θέατρο Λόφου

Με "Τα μυαλά που κουβαλάς 2" ξεκινά ο Θερινός Κινηματογράφος του δήμου Κιλκίς τη Δευτέρα 1/7

Αιμοδοσία την Κυριακή 7 Ιουλίου  στο «Σπίτι του Πόντου» στο Πολύκαστρο