Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, 5:48:04 μμ

Πολιτιστικά

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ημέρα υπενθύμισης της αντίστασης της πατρίδας μας ενάντια στον φασισμό, τον ναζισμό και των αγώνων των λαών για τη δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα πραγματοποιηθούν και φέτος με ιδιαίτερη επισημότητα, προκειμένου να τονισθεί η εξέχουσα σημασία τους στην ιστορική πορεία του Έθνους.

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 20:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του σωματείου: «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ», Σουρή 6 Κιλκίς, η τακτική Γ. Συνέλευση των μελών του.

Την εβδομάδα που διανύσαμε στις δομές του ΚΔΑΠ kinesis for kids κύρια θέση στις θεματικές των δραστηριοτήτων κατείχαν τα καιρικά φαινόμενα.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (22-10-2020)

 

Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και ορθοδόξων χριστιανών ότι την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου τ.ε εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου Κιλκίς και η Ιερά Πανήγυρις του θα τελεστεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Η προσωρινή Διοίκηση του σωματείου με την επωνυμία "ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΙΛΚΙΣ" προσκαλεί όλα τα μέλη και όσους επιθυμούν να εγγραφούν, να προσέλθουν στην έκτακτη εκλογική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, στις 5:30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς.

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 21:55

Η Τέχνη Κιλκίς ευχαριστεί την εταιρεία Tetraform

Συντάκτης:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς επιθυμεί να εκφράσει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της εταιρίας “TETRAFORM” για την άμεση προσφορά των ασπίδων προσώπου για τις ανάγκες των τμημάτων καλλιτεχνικής παιδείας της ΤΕΧΝΗΣ.

Όταν  η  κρυφή  ελπίδα  του  μυαλού  γίνεται  όνειρο  και  του  αφιερώνεις  χρόνο, τότε  έρχεται  εκείνη  η  μαγική  στιγμή  που  το  όνειρο  πραγματοποιείται.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (21-10-2020)

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 20:43

Αιμοδοσία Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Συντάκτης:

Την Παρασκευή 16/10/20 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς.